Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2026

Ο Ιταλιανος συμπληρωνει τα της ένστασης

Ciao fanatico e confuzio (reclamo ufficiale=ένσταση)!!!
Να' μαστε πάλι μαζί και έπειτα με τα όσα γίνονται με την ένσταση στο Likostomo-Profitilia.
Ήμουν στο derby και απόλαυσα ματσαρα, αλλά η μάχη του Λυκόστομου συνεχίζεται και mama mia έχουν πάρει φωτιά όλοι.
Για να βάλουμε τα πράματα σε μια σειρά. Η Neri Thiella έκανε ένσταση γιατί ο Προφήτης έκανε αλλαγή μικρό και έβαλε μεγάλο. Έτσι λέει το Φ.Α και έχει συνέχεια. Profiti parlare ότι αντί Π έβαλε I στο ηλεκτρονικό, αλλά ο Ι δεν έχει κάρτα ΑΜΚΑ (υγείας), πράγμα το οποίο έπρεπε να το επισημάνει ο referee (άρα δεν έκανε κοντρόλ πριν το ματς).
Βάση του Νόμου όμως το Λυκόστομο θα πάρει το ματς στα χαρτιά και ο Προφήτης θα αρκεστεί στο ανθρώπινο λάθος. Εκτός και αν οι φιλοξενούμενοι αποδείξουν με φωτό ή βίντεο ότι αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Π, αλλά και να το αποδείξει, έπαιξε ως Ι.
Μεγάλο προπλεμ λοιπόν και το σήριαλ έχει και συνέχεια. Υπήρχε μάλιστα κάποιος φωτογράφος ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου ο οποίος για να είναι ΕΝΤΟΣ, μάλλον είχε από κάποιον άδεια. Παρατηρητής αγώνα δεν υπήρχε, άρα λογικά πήρε άδεια από τον referee (ως άρχοντας του αγώνα). Τώρα ψάχνουν τον φωτορεπόρτερ!!
Όλα αυτά θα ισχυριστούν οι δύο ομάδες για τους βαθμούς της νίκης και η τριμελής επιτροπή EPS Pellas καλείται εντός των ημερών να δώσει λύση.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι δικαστικά τον Profitilia θα εκπροσωπήσει o καταξιωμένος περί ποδοσφαιρικών θεμάτων senior Vasilis. Η Neri Thiella προς στιγμή δεν έχει ανακοινώσει τον δικό της Λυκουρέζο.
Καλά ξεμπερδεματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: