Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Κύπελλο Ερασιτεχνών: ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών - ΠΑΣ Μ.Α. Πέλλας (0-3)0-4. Σε ρυθμό ρελαντί έκανε το αυτονόητο...

Εύκολο μεσημέρι χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για τον Μ.Α. Πέλλας, που δεν δυσκολεύτηκε να ξεκινήσει από τα Γιαννιτσά νικηφόρα την πρώτη φάση των ομίλων του κυπέλλου.
Δεν αντέχει σε κριτική το παιχνίδι, με την εμφανή διαφορά δυναμικότητας να απαγορεύει κάθε φιλόδοξη σκέψη για έκπληξη από τους γηπεδούχους και να δίνει παράσταση νίκης στους φιλοξενούμενους από το ξεκίνημα.
Μονόλογος ολόκληρο το 90λεπτο, με την μόνη διαφορά ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Μ.Α. Πέλλας με πολύ καλή εικόνα ήταν πιο τακτικός, πιο πειθαρχημένος, πιο προσανατολισμένος, πιο επιθετικός και πιο παραγωγικός τόσο σε επίτευξη τερμάτων, αφού τα τρία από τέσσερα τέρματα σημειώθηκαν σ' αυτό το διάστημα(Πρέτσι 22' & 35', Γάκης 30'), όσο και στην δημιουργία φάσεων και ευκαιριών, με καλή ανάπτυξη και ποικιλία τρόπων και χώρων εκδήλωσης επιθέσεων, ενώ στο δεύτερο εντελώς «σβησμένος» παρά τις πέντε αλλαγές μαζικά σχεδόν από το ξεκίνημα, σπατάλησε πιο πολύ ενέργεια στην διατήρηση και την κυκλοφορία, με την μπάλα να γυρίζει πολλές φορές σε πόδια αμυντικών και μέσων και λιγότερο σε επιθετικών με φιλοδοξίες προς το αντίπαλο τέρμα. Μοιραία το τέταρτο γκολ(Μπρατσούδης 60'), ήταν ότι πιο παραγωγικό στο παιχνίδι μπορούμε να κρατήσουμε από το δεύτερο μέρος.
Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε, δεν αντιστάθηκε και δεν αντέδρασε σε κανένα σημείο του αγώνα και οι περιορισμένες τελικές του, μόνο ως στατιστικά μπορούν να καταγραφούν, παρά ως προϋποθέσεις απειλής προς το τέρμα του Καμπαλή αρχικά και Μπρατσούδη έπειτα.
Κορυφαίος της Πέλλας και του γηπέδου ο Πρέτσι, ενώς διακρίθηκαν και οι Γάκης, Κιοσελάκης για τους φιλοξενούμενους. Για τους γηπεδούχους πιο δραστήριος αλλά απομονωμένος ο Πανταζίδης Α.. Κανένα απρόοπτο και για την διαιτητική τριπλέτα, σ' ένα εύκολο παιχνίδι για το μέγεθός της.
  • Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου τερματοφύλακα της Δόξας Μανδάλου, Σταύρου Γιαβάση.
  • Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα υποδέχεται τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει το ρεπό του.
Οι συνθέσεις
ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο Γιαννιτσών(Ντιμτσούδης): Δήμτσης, Πανταζίδης Ι., Πανταζίδης Ε., Μιχαλούδης(Παρασκευάς 46'), Σκορδοπάνος, Συρώκας, Φωστηρόπουλος, Ντότας, Σαβουλίδης, Bicaku, Πανταζίδης Α.
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Καμπαλής(Μπρατσούδης Χ.), Καρατζιάς, Σιδέρης, Πλιόγκας Η.(Βουδούρης 56'), Πλιόγκας Γ., Λιτοβολής(Σταυρακάκης 56'), Γάκης(Κωνσταντινίδης 56'), Τανταλίδης, Πρέτσι, Βογιατζής(Κιοσελάκης 56'), Μπρατσούδης Τ.. Απόντες για διάφορους λόγους οι Αλευρούδης Κ., Λυσίτσας, Καμπούρης, Αλμπάνης, Καραμούζας, Λαμπρούδης, Σαμαράς, Κατσαμακτσής, Ρέκος.
 
 





















Δεν υπάρχουν σχόλια: