Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (0-4)0-5. Του φτάνει ένα ημίχρονο...

Παρά τις πολλές απουσίες και χθες, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας σαφώς ανώτερος, δεν βρήκε αντίσταση στη Λεπτοκαρυά με αντίπαλο τον τοπικό Ατρόμητο και χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο, όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια του κυπέλλου, για να φτάσει εύκολα στη νίκη και να πάρει τους τρεις βαθμούς.
Πολύ καλή εικόνα και ρυθμός για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλαν στο γήπεδο ότι σχεδίαζαν πριν το παιχνίδι και όλη τη βδομάδα στις προπονήσεις, πέτυχαν δύο πολύ γρήγορα γκολ στο ξεκίνημα με τους Μπρατσούδη Τ. (5') και Σαμαρά (8'), απλοποιώντας τα πράγματα για την συνέχεια. Η αντίδραση των γηπεδούχων νωχελική και νευρική, με μόνο μία αρκετά καλή στιγμή με τον Γιόντη να προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα ίσια χωρίς επιτυχία και ακόμη μία με προϋποθέσεις με τον Τουλγαρίδη Α. που δεν ολοκληρώθηκε. Η Πέλλα έχοντας τον έλεγχο, με πολύ γρήγορη και πλουραλιστική ανάπτυξη έφτανε εύκολα σε ευκαιρίες, με τις περισσότερες χαμένες αλλά και σε δύο απ' αυτές με τους Μπρατσούδη Τ. και πάλι (20') και τον Γάκη (28') λίγο αργότερα, να βρίσκουν τον στόχο και να δίνουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ και να «τελειώνουν» το παιχνίδι. Το 0-4 ήταν το σκορ ημιχρόνου, αφού τόσο οι Μπρατσούδης και Σαμαράς, όσο και οι Γάκης, Πολυχρονόπουλος και Σιδέρης σε δύο περιπτώσεις δεν τα κατάφεραν από καλές θέσεις.
Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ (Σαμαράς 46') για την Πέλλα και τον δείκτη του σκορ στο 5-0, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα και τις ευκαιρίες μετρημένες μέχρι το τέλος και μόνο από τους φιλοξενούμενους (Γάκης, Αλευρούδης τις καλύτερες και πιο αξιοσημείωτες). Με την Λεπτοκαρυά να μην έχει λύσεις και φυσικά ούτε και αντίδραση εκτός από μία υποψία ευκαιρίας με κεφαλιά άουτ του Τουλγαρίδη Θ. μετά από κόρνερ, μοιραία το υπόλοιπο διάστημα ήταν κουραστικό και διαδικαστικό τόσο για την αναμέτρηση, όσο και για όσους την παρακολούθησαν, αφού η Πέλλα λόγω «λειψανδρείας» και με την Λεπτοκαρυά σχεδόν παραιτημένη, αναλώθηκε σε συντήρηση με την εικόνα χαλαρής προπόνησης.
Η Πέλλα άρεσε στο διάστημα που απαίτησε και πήρε από το παιχνίδι και κοντά στην συνεπή της άμυνα για ακόμη μία φορά μέχρι σήμερα, βρήκε και στην επίθεση δίπλα στον Τάσο Μπρατσούδη ακόμη μία πειστική λύση στο πρόσωπο του Σάββα Σαμαρά, με τους δύο ποδοσφαιριστές να σκοράρουν από δύο φορές και να δημιουργούν αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Καλύτεροι από την Πέλλα οι σκόρερ της Μπρατσούδης Τ., Σαμαράς και Γάκης, ενώ με θετική παρουσία και οι Καρατζιάς, Πρέτσι και Λιτοβολής. Σήμερα με την νίκη της, ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Η Λεπτοκαρυά με τα γκολ εις βάρος της σε κομβικά χρονικά σημεία, δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στο παιχνίδι, έχασε την ηρεμία της και δεν μπόρεσε να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, έστω κατά προσέγγιση και κατά συνθήκη, σαν αυτό που έδειξε με την Καρυώτισσα εκτός έδρας πριν λίγες μέρες. Οι ελπίδες της για πρόκριση ζωντανές παρά την «εντός προγράμματος» ήττα, με την κατάσταση μάλλον να είναι και πάλι στα δικά της πόδια.
Χωρίς την πολύ δύσκολη φάση και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Βασιλειάδη, Αρέστη και Μπέττα.
Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα υποδέχεται την Καρυώτισσα και η Λεπτοκαρυά φιλοξενείται από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο στα Γιαννιτσά.
Οι συνθέσεις
Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς(Τριανταφυλλίδης): Βασιλειάδης, Κοιμτσίδης(Σούμπασης 80'), Σελέζνιοφ, Αλεξανδρίδης(Βαβουλίδης 46'), Νέτα, Παπαδόπουλος Α., Κοσκινόπουλος, Τουλγαρίδης Θ., Λαζαρίδης(Παπαδόπουλος Δ. 66'), Τουλγαρίδης Α., Γιόντης.
ΠΑΣ ΜΑ Πέλλας(Χαρπίδης): Καμπαλής(Μπρατσούδης Χ. 54'), Καρατζιάς, Πρέτσι, Σιδέρης, Κιοσελάκης, Καμπούρης, Γάκης, Πολυχρονόπουλος, Σαμαράς(Αλευρούδης 54'), Μπρατσούδης Τ.(Στάγκος 46'), Λιτοβολής. Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Πλιόγκας Η., Πλιόγκας Γ., Λαμπρούδης, Λυσίτσας, Τανταλίδης, Σταυρακάκης, Βουδούρης, Βογιατζής, Ρέκος, Καραμούζας, Κατσαμακτσής, Κωνσταντινίδης.
Μια προσφορά























Δεν υπάρχουν σχόλια: