Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Α.Σ. Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης (6-0)7-1. Σκορ και θέαμα!

Σ' ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική και ανάλυση, αφού τα ποδοσφαιρικά μεγέθη ήταν εκ προοιμίου αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα δυσανάλογα, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας ξεπέρασε πολύ εύκολα και το εμπόδιο του Α.Σ. Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης, προσφέροντας παράλληλα πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα.
Κυρίαρχη σε ολόκληρο το παιχνίδι η Πέλλα με καλό ρυθμό, πιο παραγωγική και αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο όταν «καθάρισε» και την νίκη πετυχαίνοντας έξι τέρματα (Μπρατσούδης Τ. 21', 35' και 39', Γάκης 26, Πρέτσι 31' με πέναλτι, Βουδούρης 43'), δεν άφησε κανένα περιθώριο στην φιλοξενούμενη Κρύα Βρύση που απείλησε ελάχιστα μόνο στην αρχή του αγώνα και είχε πολλά αμυντικά προβλήματα και παθητικό ρόλο, όταν δέχθηκε μεγάλη πίεση από την γηπεδούχο σ' αυτό το διάστημα.
Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε κάπως, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την γηπεδούχο να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 7-0 με απευθείας κόρνερ του Πρέτσι (57') και να χάσει αρκετές ακόμη ευκαιρίες, με κορυφαία το σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τανταλίδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες για να απειλήσουν. Το μόνο που κατάφεραν, ήταν να πετύχουν το γκολ της «τιμής» στο 75' με τον Παπαχρήστου, που εκμεταλλεύθηκε στιγμιαία ασυνεννοησία στην άμυνα της Πέλλας.
Η γηπεδούχος παρουσίασε και σ' αυτό το παιχνίδι πολύ καλή εικόνα, κι αυτό που θα πρέπει να κρατήσει ιδιαίτερα είναι η σχεδόν άριστη αποτύπωση της δουλειάς των προπονήσεων σε επίσημο παιχνίδι. Κορυφαίος ο Μπρατσούδης Τ. που έκανε τα πάντα, ενώ με καλή απόδοση και οι Καρατζιάς, Τανταλίδης, Πρέτσι για την Πέλλα.
Η νεανική φιλοξενούμενη έδειξε πολλές αδυναμίες, αλλά μια ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος μετά από δύο χρόνια απουσίας και άπειρη, είναι λογικό να ψάχνει για καιρό τα πατήματά της στο ξεκίνημα μιας ιδιαίτερης και δύσκολης μάλιστα χρονιάς. Καλύτεροι για την Κρύα Βρύση οι Παπαχρήστου, Ελευθερίου.
Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η διαιτητική τριπλέτα των κ.κ. Μιχάλογλου, Μπέττα και Λιάβα.
Την ερχόμενη Τετάρτη για την 3η αγωνιστική του κυπέλλου στον 8ο όμιλο, η Πέλλα φιλοξενείται στην Λεπτοκαρυά και η Κρύα Βρύση υποδέχεται τον ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο.
Οι συνθέσεις
ΠΑΣ Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Μπρατσούδης Χ.,Καρατζιάς, Κιοσελάκης, Σιδέρης, Πλιόγκας Η., Τανταλίδης, Καμπούρης(Στάγκος 64'), Βουδούρης(Σαμαράς), Πρέτσι, Μπρατσούδης, Γάκης(Κωνσταντινίδης 51'). Δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Καμπαλής, Αλευρούδης, Πολυχρονόπουλος, Πλιόγκας Γ., Λιτοβολής, Λυσίτσας, Σταυρακάκης, Λαμπρούδης, Βογιατζής, Ρέκος, Καραμούζας, Κατσαμακτσής.
ΑΣ Απόλλων 1960 Κρύας Βρύσης(Μπάρμπας): Συμεωνίδης, Τσέλα, Γκόγκος, Κατσανίδης, Ελευθερίου, Καρασαρίδης(Σκαπέρδας 64'), Παπαχρήστου, Τσακίρογλου(Τσέρμα 58'), Γκώγκος, Γιαλδίζης, Νήρας(Μερτζάνης 64').
Μια προσφορά







 

Δεν υπάρχουν σχόλια: