Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Τα αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου του Σαββάτου

Με εξαίρεση το παιχνίδι της Όρμας και αυτό της Αραβησσού που ματαιώθηκε, η σημερινή αγωνιστική του κυπέλλου είχε άρωμα πρωταθλήματος Α1, αφού αυτά τα ζευγάρια θα τα ξαναδούμε και κάποια στιγμή στη διάρκεια της χρονιάς.
Στους τρεις λοιπόν αυτούς αγώνες εμφανίστηκαν όλα τα αποτελέσματα, ένας άσος, μια ισοπαλία και ένα διπλό... Την πιο ευρεία νίκη σήμερα πέτυχε το Νησί, με αντίπαλο την Κερασιά. ΠΑΟΚ Αραβησσού για ακόμη έναν αγώνα κυπέλλου και ΑΕΚ Καρυώτισσας δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν.
Σε παιχνίδι που παρακολουθήσαμε και από το οποίο θα αναρτηθεί κάποια στιγμή το βίντεο με φάσεις και τα γκολ, η Δόξα Μελισσίου γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Λιπαρού, χωρίς όμως αυτό το αποτέλεσμα να έχει κάποια σημασία στην υπόθεση πρόκριση. Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ρυθμό και αρκετές φάσεις, οι φιλοξενούμενοι πιο τακτικοί και πιο αποτελεσματικοί, προηγήθηκαν στη μια ώρα αγώνα με 0-2 με δύο γκολ του Μπουρνάζη (21',58'), με τους γηπεδούχους να μην αντιδρούν ουσιαστικά και άμεσα παρά την φλύαρη υπεροχή σε ολόκληρο το παιχνίδι και να καταφέρνουν μόνο να μειώσουν το σκορ σε 1-2 λίγο πριν την λήξη του αγώνα με τον Δουλκερίδη (87').
Μια προσφορά

ΚΥΠΕΛΛΟ Α ΦΑΣΗ - 3ος ΟΜΙΛΟΣ4η αγωνιστική
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 3-3
ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 4-0
ΚΥΠΕΛΛΟ Α ΦΑΣΗ - 6ος ΟΜΙΛΟΣ 3η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 1-2
ΚΥΠΕΛΛΟ Α ΦΑΣΗ - 7ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0-3 α.α.
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 1-1
ΚΥΠΕΛΛΟ Α ΦΑΣΗ - 8ος ΟΜΙΛΟΣ 4η αγωνιστική
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ 3-0 α.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: