Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Θερμόμετρα και μάσκες στις ομάδες από την ΕΠΣ Πέλλας

Στις μπάλες που έχει προσφέρει και διανείμει ήδη η ΕΠΣ Πέλλας σε συνεργασία με την Givova Hellas στις ομάδες της αρμοδιότητάς της, έρχεται να προστεθεί τις επόμενες μέρες και προσφορά ειδών υγειονομικής πρόληψης και προστασίας σε συνεργασία με την ΠΚΜ και την ΠΕ Πέλλας.
Ένα θερμόμετρο για κάθε ομάδα και 1.000 μάσκες πολλαπλών χρήσεων (λίγες για το πλήθος ποδοσφαιριστών, προπονητών, παραγόντων κτλ), θα περιλαμβάνει η νέα προσφορά της ΕΠΣ Πέλλας προς τους ερασιτεχνικούς ποδοσφαιρικούς συλλόγους του νομού, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης και αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ. Στέργιου Αντωνίου στην εκπομπή Sport Time της Pella TV την περασμένη Τρίτη 29/9. Η Ένωση περιμένει την έγκριση τόσο από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΠΚΜ για τις μάσκες, όσο κι από αυτές της ΠΕ Πέλλας για τα θερμόμετρα, ώστε να παραλάβει και να διανείμει στους συλλόγους το προσεχές διάστημα, τα συγκεκριμένα είδη υγειονομικής πρόληψης και προστασίας.
Μίλησε επίσης ο πρόεδρος για την απόφαση απαγόρευσης παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα και τις αντιδράσεις των ομάδων που τον βρίσκουν σύμμαχο» με αυστηρή τήρηση όμως των υγειονομικών πρωτοκόλλων της ΓΓΑ, για την οποία ανέφερε ότι δεν υπάρχει λογική κυρίως για τα ερασιτεχνικά γήπεδα και πρέπει να αρθεί, αφού σ' αυτούς τους τεράστιους ανοιχτούς χώρους με μεγάλη περίμετρο και κερκίδες κατά περίσταση, μόλις και μετά βίας συγκεντρώνονται στα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια το πολύ 100 φίλαθλοι με τις ανάλογες αποστάσεις!
Τέλος ο κ. Αντωνίου προανήγγειλε και την προσφορά από την Ένωση και μία δωρεάν διαιτησίας όπως συμβαίνει φυσικά και τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, ενώ για το κόστος της οποίας αν υπάρξουν αντιδράσεις από τους διαιτητές, δήλωσε ότι θα το αναλάβει η ΕΠΣ Πέλλας.
Καλές, άγιες και ευπρόσδεκτες οι εξαγγελίες του προέδρου και οι προσφορές της Ένωσης, αλλά λίγες και σχετικά αργά, αφού αυτές θα έπρεπε να γίνουν χθες και με μεγαλύτερη «γαλαντομία» στην πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που έπληξε και πλήττει τον πλανήτη, κάθε κοινωνική ή άλλη δραστηριότητα και τον αθλητισμό, με τις περισσότερες ομάδες να έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό τις αθλητικές δραστηριότητές τους και να έχουν προμηθευτεί και επιβαρυνθεί οικονομικά ήδη με το απαραίτητο υγειονομικό υλικό. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: