Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

5η Ομιλία στην Έδεσσα: «Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα στη λογοτεχνία και στην καθημερινή ζωή»

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Έδεσσας (Καπετάν Γαρέφη και Περδίκα 1), θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα στη λογοτεχνία και στην καθημερινή ζωή» με εισηγητή τον Λάζαρο Σιάντση, Κλινικό Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή, Επιστημονικά Υπεύθυνο Κ.Π «Όραμα».
Οι ιδιαίτερα στενές σχέσεις που αναπτύσσονται στην σύγχρονη ελληνική οικογένεια και κυρίως μεταξύ γονέων και παιδιών αντίθετου φύλου, μπορεί πολλές φορές να υπονομεύσουν την αυτονόμηση των παιδιών και την ομαλή ψυχοσυναισθηματική αλλά και σεξουαλική τους ανάπτυξη. Η προσφιλής στους γονείς συνήθεια να κοιμούνται με τα παιδιά τους είναι μια ένδειξη..
Με αφορμή λοιπόν το λογοτεχνικό έργο του Ταχτσή «Το Τρίτο Στεφάνι», θα γίνει παρουσίαση της Διπλωματικής εργασίας που εκπονήθηκε το Ιούνιο του 2014 στα πλαίσια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δημιουργικής Γραφής» στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών της Φλώρινας με θέμα το «Οιδιπόδειο σύμπλεγμα στο Τρίτο Στεφάνι».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  23810-51174  ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.
Με εκτίμηση
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος 
Λάζαρος Σιάντσης
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής


Δεν υπάρχουν σχόλια: