Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας είναι αδιόρθωτος και πρέπει να φύγει τώρα

Η παράσταση που ξεκίνησε το Σάββατο ο πρωθυπουργός κατέληξε στην παραμονή και την ενίσχυση του ΔΝΤ τονίζει ο πρόεδρος της ΝΔ.
Νέα επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή την κόντρα κυβέρνησης και ΔΝΤ και στον απόηχο της χτεσινής συνάντησης Μέρκελ – Λαγκάρντ.
«Σήμερα όλοι γνωρίζουμε που κατέληξε η παράσταση που το Σάββατο ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παραμένει και μάλιστα ενισχυμένο στο πρόγραμμα. Μαζί και οι πιεστικές, συχνά υπερβολικές, απαιτήσεις του» τονίζει ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι η θέση και η αξιοπιστία της Ελλάδας αποδυναμώθηκαν περισσότερο και έρχονται νέα πολύ πιο επώδυνα μέτρα για τους πολίτες.
Κατά τον πρόεδρο της ΝΔ η χώρα οδηγείται σε ασφυξία καθώς, εξαιτίας του «φορολογικού σοκ που σχεδιάζει η κυβέρνηση, στραγγαλίζει την οικονομία» και «επιδεινώνει δραματικά την κρίση σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη πλέον κατάσταση στο προσφυγικό».
«Στο οριακό σημείο που έχουμε φτάσει, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ: σοβαρότητα, αλήθεια, δουλειά, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αυτή η κυβέρνηση δεν διαθέτει τίποτα από αυτά. Ο κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα. Κανείς δεν ελπίζει τίποτα από αυτόν. Για αυτό πρέπει να φύγει τώρα» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.) Δημήτρη Θεοφάνους και συζήτησε θέματα που αφορούν στην αγορά του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου όπως η αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του, η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση και κατάρτιση επαγγελματιών, η ενημέρωση των καταναλωτών καθώς και η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου.
«Το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως διαθέτει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης. Στόχος μας - σε συνεργασία με τον GR.EC.A. - είναι η καθιέρωση του κλάδου ως έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας μας στο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η τομεάρχης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA) Πάρης Κορωναίος.

Θοδωρής Λαπαναΐτη
Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: