Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ο Μητσοτάκης καλεί τους νέους να ρίξουν τον Τσίπρα

Κάλεσε την ΟΝΝΕΔ να φτιάξει κίνημα νεολαίας που θα βγάλει κόκκινη κάρτα και θα διώξει από την εξουσία το ΣΥΡΙΖΑ. Τι είπε για τον ευρωσκεπτικισμό και τη σημερινή Ευρώπη καλώντας τους νέους της ΝΔ να μην επιτρέψει το Grexit.
Σε υψηλούς και ιδιαίτερα επιθετικούς τόνους κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε από το βήμα του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρώντας να κάνει άνοιγμα στο χώρο της νεολαίας που μέχρι πρότινος αποτελούσε προνομιακό πεδίο για το κυβερνών κόμμα.
«Η κυβέρνηση διέψευσε κατεξοχήν τις προσδοκίες της νέας γενιάς. Ο κ. Τσίπρας αποδείχτηκε πιο παλιός από το παλιό, υιοθέτησε όλες τις κακές συνήθειες της μεταπολίτευσης. Να φύγει η αριστερά, αυτή η αριστερά της απαξίωσης που δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη νέα γενιά που αγωνίζεται. Οι νέοι ονειρεύονται αλλά δεν παραμυθιάζονται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ πιάστηκε από το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ («Παίζουμε επίθεση») και κάλεσε τους νεολαίους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγάλουν κόκκινη κάρτα στην κυβέρνηση. «Η νίκη αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη. Ήρθε η ώρα να παίξουμε όλοι επίθεση. Θα βγάλουμε κόκκινη κάρτα στον Τσίπρα. Ήρθε η ώρα να σφυρίξετε τη λήξη αυτής της παρωδίας που λέγεται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Σας καλώ να διώξουμε την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης καλώντας στη δημιουργία κινήματος νεολαίας για την «απομάκρυνση αυτής της επικίνδυνης παρέας από το Μαξίμου. Σας είπαν ψέματα, σας κορόιδεψαν. Διώξτε τους».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία του για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την ενίσχυση του ευρωσκεπτικισμού και την άνοδο της ακροδεξιάς, λέγοντας ότι «ξεθωριάζει το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης». Ωστόσο κάλεσε τη νέα γενιά «να πιστέψουμε σε μια άλλη Ευρώπη και γι’ αυτή την Ευρώπη πρέπει όλοι να αγωνιστούμε». Η Ελλάδα είπε ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να παραμείνει στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί όπως σημείωσε «εκεί λαμβάνονται οι αποφάσεις και όχι στη γωνία με τα χέρια στις τσέπες. Η δική σας γενιά δεν πρέπει να επιτρέψει το Grexit» κατέληξε.

Θοδωρής Λαπαναΐτης
Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: