Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Μ.Α. Πέλλας - Άρης Παλαιοχωρίου (2-2)4-6. Σημεία και «τέρατα» των καιρών...

Δεν αντέχει σε καμία κριτική αυτό που είδαμε σήμερα, με εξαίρεση ίσως, κι αυτό όχι πολλά πράγματα, το κάπως πιο πειθαρχημένο και τακτικά κάπως ορθό πρώτο ημίχρονο. Γκολ, δοκάρια, χαμένα(ένα για κάθε ομάδα) κι εύστοχα πέναλτι, ανατροπές και πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, σίγουρα δεν μπορούν να βάλουν τάξη, ίσως στο πιο άναρχο φιλικό ή επίσημο παιχνίδι που παρακολουθήσαμε φέτος. 
Νικήτρια η ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου με το χορταστικό 4-6, αφού ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια και πιο προσανατολισμένη στο γήπεδο, ενώ έκανε και την ολική ανατροπή όταν βρέθηκε να χάνει με 4-2 λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Για την Πέλλα σκόραραν οι Ρέκος Β.Ι., Κατσαμακτσής, Ιωσηφίδης(πέναλτι) και Κυριακίδης.
Απογοητευτική η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου για την ομάδα μας, θύμιζε ένα συνοθύλευμα που ο καθένας έκανε του κεφαλιού του ή σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσε να κάνει τα απλά, βασικά και αυτονόητα. Φυσικά λόγω εποχής, οι απαιτήσεις δεν είναι υψηλές, αλλά ένα πείσμα, κάποιο πάθος, μια μικρή βελτίωση από ορισμένους με ελάχιστο η καθόλου χρόνο συμμετοχής που έχουν καταπιεί χιλιόμετρα, έχουν χύσει τόνους ιδρώτα και έχουν αφιερώσει «εργατοώρες» προπονήσεων από το καλοκαίρι, όπως και νάχει την περιμένεις... Τα "σημεία" δικαιολογημένα, τα "τέρατα" όμως; Δυστυχώς θα περιμένουμε το επόμενο φιλικό ή επίσημο, ελπίζοντας να μην βαλαντώσουμε στο κλάμα και πάλι με ότι βλέπουμε...
Τραυματίσθηκαν στο κεφάλι σε εναέρια σύγκρουση στο πρώτο ημίχρονο, οι Σιαματάς για την Πέλλα και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας του Παλαιοχωρίου, με αποτέλεσμα να διακομισθούν άμεσα και οι δύο στον νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αφού τους έγιναν μερικά ράμματα και δεν υπήρχε ανησυχία για κάτι σοβαρότερο, πήραν εξιτήριο και αναχώρησαν για τους προορισμούς τους.
Ξεκίνησαν: Βουδούρης, Ρέκος Π.Ι., Σιάγκας, Σιαματάς, Κεραμάρης, Γεωργιάδης,, Ρέκος Β.Ι., Ιωσηφίδης, Μπουράκης, Κατσαμακτσής, Γκόγκαλης. Αγωνίστηκαν: Παναγιωτέλης, Αλμπάνης, Μπρέκας, Μητσικούδης, Χαρπίδης, Κυριακίδης.







Δεν υπάρχουν σχόλια: