Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Πέρασε κι από την Αλεξάνδρεια και συνεχίζει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων

Στην δεύτερη αναμέτρηση εκτός έδρας, για τον θεσμό του κυπέλλου, η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη αν και με παίκτη λιγότερο για περίπου 80 λεπτά, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι έναντι της ΑΕ Αλεξάνδρειας (4-5), μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Κουφαλιώτες, οι οποίοι στο μισάωρο κατάφεραν με πλασέ του Χρήστου Ματζιούνη, να κάνουν το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Καστοριανός Πολυχρονίου έδωσε πέναλτι για την Αλεξάνδρεια, σε μία φάση όπου ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στον πάγκο του ΠΑΟ Κουφαλίων και ουσιαστικά σε κείνο το σημείο αποβλήθηκαν από τον πάγκο, ο Ανέστης Τσιτενίδης και ο γενικός αρχηγός των Κουφαλίων, Δρόσος.
Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, στη φάση του πέναλτι, προηγήθηκε και η κόκκινη κάρτα του Χαριζάνη, ο οποίος χάνει το παιχνίδι πλέον με τον ΠΟ Τρίγλιας, στην 3η αγωνιστική.
Αν και μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας αλλά και το μισάωρο της παράτασης, οι Κουφαλιώτες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να βγάλουν «μέταλλο» και με κορυφαίους τους Παπατζίκο, Μαργαρίτη και Λιόντα, να πάρουν τη νίκη στα πέναλτι με 4-5.
Στην ψυχοφθόρο διαδικασία, ο ΠΑΟ Κουφαλίων είχε το απόλυτο εύστοχων εκτελέσεων (Ματζιουνης, Λιόντας, Αϊβάζης, Γάκης, Μαργαρίτης), ενώ ο Κύρου με την επέμβαση του στο πρώτο πέναλτι της Αλεξάνδρειας, έβαλε το δικό του λιθαράκι για την πρόκριση της ομάδος του.
Τέλος, στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 300 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, όπου παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Δείτε το πρώτο γκολ της Αλεξάνδρειας αλλά και την διαδικασία των πέναλτι στο βίντεο που ακολουθεί:  
Βίντεο: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: