Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας

Κι ενώ στη Νέα Τραπεζούντα ο Εθνικός Γ. έκανε «δώρο» στον πρωτοπόρο Εδεσσαϊκό τη νίκη του επί της Δόξας Εξαπλατάνου, η ομάδα της Έδεσσας ως ιδανικός «αυτόχειρας» παραχωρούσε ισοπαλία εντός έδρας στον εκ των ουραγών της βαθμολογίας Άρη Αμπελειών, σε μια έκπληξη μεγατόνων, ίσως από τις μεγαλύτερες του φετινού πρωταθλήματος! Ο Απόλλων Κ.Β. συνέχισε το καλό του «φεγγάρι» με θύμα του αυτή τη φορά το Μάνδαλο, ενώ την ίδια ώρα η Αναγέννηση περνούσε νικηφόρα κι από τους Προμάχους σ' ένα επεισοδιακό παιχνίδι με αποβολές εκατέρωθεν. Τέλος στο γειτονικό ντέρμπι του Δήμου Σκύδρας, η Καλή έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με το Μαυροβούνι.
Στα Γιαννιτσά στο παιχνίδι που παραβρέθηκα, σ' ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, ο Εθνικός ήταν πιο ουσιαστικός και πιο τυχερός, αφού εκμεταλεύθηκε άριστα τις δύο μοναδικές ευκαιρίες του στο πρώτο ημίχρονο για να πάρει σαφές προβάδισμα νίκης, με τα τέρματα του Σιδηρόπουλου(40') με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και του Κηλίκη(45') με κοντινή προβολή. Ο Εξαπλάτανος που παρουσιάστηκε πολύ νωθρός και ακίνδυνος επιθετικά για την αγωνιστική συγκυρία που διάγουμε, μόνο με στημένα απειλούσε το τέρμα των γηπεδούχων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μ΄αυτόν τον τρόπο κατάφερε να μειώσει στο τέλος με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσόρμπα Β.(85'). 
Στις χαμηλότερες κατηγορίες «γκέλα» για τα Εσώβαλτα στο Παλαίφυτο, με τον Παλιό Μυλότοπο να την εκμεταλεύεται και με νίκη στη Σκύδρα να αποσπάται στην βαθμολογία. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:

Μια προσφορά του 

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ (21η αγωνιστική)
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ 1-1
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 2-0
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 2-1
ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 1-1
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΝΑΓ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (21η αγωνιστική)
Μ.ΑΛΕΞ.ΟΡΜΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 0-0
ΠΟΛΥΚΑΡΠΙΑΚΟΣ ΠΟΛ. - ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 1-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (21η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2-1
Ν.ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 0-1
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 0-0
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΣΠΙΔΑ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ 1-2
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 3-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ (22η αγωνιστική)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΑΣ ΠΑΝΑΛΜΩΠΙΑΚΟΣ 0-1
ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ - ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 0-2
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ (17η αγωνιστική)
Ν.ΠΥΡΣΟΣ ΠΕΤΡΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΠΟΧΩΡΙΟΥ 3-1


Δεν υπάρχουν σχόλια: