Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στα γήπεδα της Πέλλας

Ένα ημίχρονο άντεξε το Σταυροδρόμι στο Μάνδαλο και μοιραία υπολογίζεται πλέον ως το υπ' αριθμόν φαβορί για υποβιβασμό, ενώ ο αγωνιστικός κατήφορος του Μαυροβουνίου συνεχίστηκε με ακόμη μία εντός έδρας ήττα αυτή τη φορά από τον Εθνικό Γ., σε ότι αφορά τους δύο σημερινούς αγώνες για την Α1.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες το σκορ της ημέρας κι ένα από τα σκορ του πρωταθλήματος στο Ριζάρι, με τον τοπικό Ορφέα να σκοράρει κατά βούληση και τον Τσακώνη να βρίσκει δίχτυα έξι φορές! Στα Άθυρα και στο παιχνίδι το οποίο παρακολούθησα, ο τοπικός Άρης καλύτερος σε όλη τη διάρκεια, κέρδισε απόλυτα δίκαια τον Αετό Σκύδρας, με τον Γεωργιάδη να σκοράρει εκ νέου τρεις φορές, φτάνοντας τα 10 τέρματα σε τρεις συνεχόμενους αγώνες! Ο Αετός από την άλλη, μόνο οίκτο προκαλεί, αφού εκτός της πολύ μέτριας καθαρά αγωνιστικής του εικόνας μέσα στο γήπεδο, κατέβηκε με μόλις 10 ποδοσφαιριστές αποστολή και τον υπέρβαρο 25χρονο προπονητή της ομάδας να αποτελεί τον 11ο παίκτη του! Το πιο κωμικοτραγικό όμως απ' όλα, ήταν η εσωτερική αλλαγή της ομάδας της Σκύδρας μετά το πρώτο πεντάλεπτο, όταν μετά τα δύο πρώτα γκολ του Γεωργιάδη, ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων που φέρει ακέραια την ευθύνη τουλάχιστον για το πρώτο, πέρασε σε θέση σέντερ μπακ και ο αντίστοιχος σέντερ μπακ σε θέση τερματοφύλακα, με τον φετινό βασικό τερματοφύλακα της ομάδας να απουσιάζει σήμερα, λόγω τραυματισμού στον καρμπό! Ο Γεωργιάδης αφού πρώτα έχασε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, στο 80' κατάφερε να σκοράρει και απέναντι στον έτερο τερματοφύλακα, που τουλάχιστον είχε κράτησε την εστία του ανέπαφη με σωτήριες επεμβάσεις στις αρκετές ευκαιρίες των Αθύρων, για 75' λεπτά! Το τελικό 3-1 μάλλον «φτωχό», με βάση τις φάσεις που δημιουργήθηκαν κι από τις δύο ομάδες, προεξέχοντος του Άρη Αθύρων. 
Ο άλλοτε κραταιός Αετός έδειχνε σήμερα αδύναμο Σπουργίτι... Ένα «ψίχουλο» αν έδιναν όλοι όσοι έφαγαν μπόλικο «ψωμί» επί σειρά ετών από την ομάδα της Σκύδρας στις επαγγελματικές κατηγορίες, αυτή σίγουρα θα μπορούσε να κάνει πρωταθλητισμό σήμερα τουλάχιστον στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του νομού μας και όχι να βρίσκεται σε τέτοια απαξίωση!
Καλύτερος του γηπέδου ο Γιάννης Γεωργιάδης, ποδοσφαιριστής πολυτέλεια για την Α' κατηγορία, ενώ επίσης για τον Άρη διακρίθηκαν και οι Βλαικούδης και Στράντζαλης Θ.. Από τον Αετό ξεχώρισαν οι ποδοσφαιριστές με αριθμό φανέλας 10 και 14, τους οποίους, ο μοναδικός σκυδραίος φίλαθλος και πληροφοριοδότης μου, λησμόνησε το όνομα.
Περίπατος ο «καθαρός» αγώνας για τους Σιδηρόπουλο, Τσαλγίνη και Περδίκα. Στα επίσης αξιοσημείωτα, ο πολύ δυνατός βαρδάρης που ουκ ολίγες φορές εξαφάνισε την μπάλα από το γήπεδο, αφού κυρίως οι αμυντικοί των δύο ομάδων κατέφευγαν σε πολύ μεγάλες γιόμες... 
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά του











Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 22η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 3-1
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 22η αγωνιστική
ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2-2
Μ.ΑΛΕΞ.ΟΡΜΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ 2-1
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 10-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 22η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - Ν.ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-1
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2-0
Μ.ΑΛΕΞ.ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 4-3
ΔΟΞΑ Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 23η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 2-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 4-0
ΑΣ ΑΓΡΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 1-3
ΑΣ ΠΑΝΑΛΜΩΠΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 1-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ 2-2

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 18η αγωνιστική
ΠΟΝ.ΝΕΟΛΑΙΑ Κ.ΒΡΥΣΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: