Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Φιλικός αγώνας: Μ.Α. Πέλλας - Άρης Παλαιοχωρίου

Η ομάδα μας πριν την διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας για το Πάσχα, δίνει φιλικό αγώνα την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 και ώρα 17:00 το απόγευμα, στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας, με αντίπαλο τον Άρη Παλαιοχωρίου, ομάδα της Α2 ερασιτεχνικής της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα μας χωρίς ουσιαστικούς αλλά μόνο με τυπικούς στόχους πλέον, θέλει να κλείσει τη φετινή κατά γενική ομολογία καλή σεζόν όσο ψηλότερα γίνεται. Στόχος λοιπόν δεν είναι άλλος από την τρίτη πολύ τιμητική θέση(η ομάδα μας είναι 6η, αλλά μόλις με 3 β. διαφορά από την 3η, κι ενώ το πρόγραμμα δεν απαγορεύει σε καμιά περίπτωση τέτοιες φιλοδοξίες), κίνητρο αρκετό για να τελειώσει όσο καλύτερα μπορεί το φετινό πρωτάθλημα. Στο προσεχή φιλικό αγώνα, θα χρησιμοποιηθούν από τον Κώστα Μαυροβουνιώτη όλοι οι ποδοσφαιριστές του εναπομείναντος φετινού ρόστερ, ώστε αυτοί να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης απ' αυτόν του Εξαπλατάνου μετά το Πάσχα.
Ο Άρης είναι η ομάδα που αντιμετωπίσαμε σε φιλικό προετοιμασίας το καλοκαίρι στο Παλαιοχώρι, με το σκορ τότε να διαμορφώνεται στο χορταστικό 3-3, με αρκετές διακυμάνσεις και ανατροπές. Η ομάδα της Ημαθίας, ως σίγουρη δευτεραθλήτρια του 1ου ομίλου της Α2 ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του νομού την Α1. Έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 8 τέρματα παθητικό σε 21 αγώνες και μια από τις καλύτερες όλων των κατηγοριών της ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ κι επιθετικά, όπως είχε δείξει στο μεταξύ μας φιλικό, είναι ιδιαιτέρως παραγωγική έχοντας σημειώσει 51 τέρματα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια του ο Άρης παραμένει αήττητος σε 10 εξόδους με μόλις 3 τέρματα παθητικό, έχοντας στο ενεργητικό του όμως αρκετές ισοπαλίες, γεγονός που του στέρησε και την πρωτιά στον όμιλο. Μετά το Πάσχα θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Μακεδονικό Πλατάνου. Προπονητής του Άρη είναι ο Δημήτρης Πρίντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: