Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Με εξαιρετική επιτυχία για τους "Ίκαρους" έκλεισε το καλύτερο καλοκαιρινό μπασκετικό καμπ της Βορείου Ελλάδας "ΤZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP 2018"

Με εξαιρετική επιτυχία έκλεισε το καλύτερο καλοκαιρινό μπασκετικό καμπ της Βορείου Ελλάδας "ΤZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP 2018" που διοργάνωσαν οι 'Ικαροι" Σερρών, με τη συμμετοχή του αδερφού σωματείου των "Ικάρων" Γιαννιτσών από τις 17 μέχρι και 23 Ιουνίου 2018...
Οι διοργανωτές του 5ου κατά σειρά camp έμειναν ικανοποιημένοι από την μαζική συμμετοχή, αφού στα χρόνια λειτουργίας του ο αριθμός των παιδιών παραμένει μεγάλος παρά την δυσμενή οικονομική κρίση.
Όλοι οι αθλητές-τριες των "Ικάρων" Γιαννιτσών κοπίασαν πολύ στη προσπάθειά τους να βελτιωθούν, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα μπροστά στην ανάπτυξή τους ως αθλητές του μπάσκετ, χωρίς φυσικά να τους λείψουν το παιχνίδι και οι καλοκαιρινές διακοπές.
Έτσι για τα νέα παιδιά η εκμάθηση και η συναναστροφή με άλλους αθλητές -τριες ,η έννοια της συνεργασίας και η δημιουργία νέας φιλίας, μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια τους βοήθησε ώστε ν' αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες που θα συμβάλλουν στην μπασκετική τους ανάπτυξη- και όχι μόνο. Οι παίκτες της Ακαδημίας των Γιαννιτσών μάλιστα διακρίθηκαν τόσο στα βραβεία MVP, ήθους , όσο και στους διαγωνισμούς τριπόντων , σουτ, βολών και παιχνιδιών.
Η αυλαία του "ΤZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP 2018" λοιπόν έπεσε και τόσο οι προπονητές όσο και τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν, δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την εμπειρία που έζησαν το επταήμερο από 17 έως 23 Ιουνίου.
Η "ψυχή" του καθιερωμένου πλέον καμπ, Σπανός Παναγιώτης, ευχαρίστησε θερμά τους αθλητές-τριες που τίμησαν τον ίδιο και τους συνεργάτες του με την παρουσία τους φέτος. Παράλληλα ανανεώθηκε το ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και περισσότερο κέφι και όρεξη για μπάσκετ.
Μετά την ολοκλήρωση του 4ου"ΤZIONI SUMMER BASKETBALL CAMP 2018" ο προπονητής των "Ικάρων" Γιαννιτσών Σπόντης Νίκος τόνισε: «Πέντε χρόνια τώρα που ακολουθούμε το "αδελφό" σωματείο των "Ικάρων" Σερρών, βάζουμε υψηλούς στόχους ,με τελικό σκοπό να υλοποιήσουμε ένα πρότυπο μπασκετικό καμπ το οποίο δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από εκείνα που αποτελούν σημείο αναφοράς στο άθλημα. Νομίζω ότι ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που για μιά ακόμα φορά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους κι όλους τους προπονητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα αλλά ιδιαίτερα τους συναδέλφους Σπανό Παναγιώτη και Χρυσανθίδη Βασίλη για τον επαγγελματισμό κι εμπιστοσύνη τους και τους υπευθύνους της κατασκήνωσης ΤΖΙΟΝΙ για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τους.
Στα παιδιά θέλω τέλος να ευχηθώ: Καλό καλοκαίρι και ραντεβού του χρόνου!..".



Δεν υπάρχουν σχόλια: