Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ 69-64 (Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ)

Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Κρύας Βρύσης, χωρίς ευτυχώς να το πληρώσουν στο τέλος κερδίζοντας στην παράταση με 69-64.
Ο πρωταγωνιστής του αγώνα:
Ο Δημητρόπουλος θα δικαιούταν τον τίτλο αυτό καθώς μέχρι να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν ο κορυφαίος της ομάδας της Έδεσσας με 14 πόντους. Θα τον μοιραστεί όμως με τον Αρβανιτάκη όχι τόσο για τον αριθμό πόντων που σημείωσε, αλλά κυρίως λόγω της αποφασιστικότητας που έδειξε στο τέλος του αγώνα που η μπάλα «έκαιγε» και κράτησε όρθιο τον Πανεδεσσαϊκό με επιθετικά ριμπάουντ και σκοράροντας γλιτώνοντας την ψυχρολουσία για την ομάδα του.
Πού κρίθηκε ο αγώνας:
Στα συνεχόμενα λάθη των παικτών της Κρύας Βρύσης στην παράταση, τα οποία μετουσίωσαν σε πόντους οι γηπεδούχοι με αποτέλεσμα να ξεφύγουν στο σκορ.
Ο αγώνας:
Ο Πανεδεσσαϊκός ξεκίνησε εξαιρετικά τον αγώνα επιβάλλοντας το ρυθμό του και με τους Τσάμη, Δημητρόπουλο και Αρβανιτάκη να αποδίδουν εξαιρετικά προηγήθηκε με 22-10 στο 1ο δεκάλεπτο.  Η ομάδα της Κρύας Βρύσης βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει τα ατού των γηπεδούχων στο 2ο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να καταφέρει να μειώσει το σκορ καθώς είχε πρόβλημα στην επίθεση της, με το ημίχρονο να λήγει 33-20.  Ισορροπημένο ήταν και το τρίτο δεκάλεπτο για τις δύο ομάδες(16-18),  με τον Πανεδεσσαϊκό να δέχεται πλήγμα χάνοντας τον Δημητρόπουλο που αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και τον Πάντση να προσπαθεί να ξυπνήσει τους φιλοξενούμενους με προσωπικές προσπάθειες  για να μπουν στην διεκδίκηση του αγώνα. Η επανάκαμψη των φιλοξενουμένων ολοκληρώθηκε όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο(12-23), όπου ο Τολιόπουλος έδειξε την «κλάση» του και με μεγάλα σουτ έφερε ακόμα και μπροστά στο σκορ την ομάδα της Κρύας Βρύσης.  Στο σημείο  εκείνο ο Αρβανιτάκης αντέδρασε για την ομάδα της Έδεσσας και πετυχαίνοντας κρίσιμους πόντους δεν άφησε να γίνει η έκπληξη. Στην παράταση οι άμυνες των δύο ομάδων πρωταγωνίστησαν, με τους πράσινους να εκμεταλλεύονται τα λάθη των φιλοξενουμένων και με ένα επιμέρους σκορ 8-3να επικρατούν με το τελικό  69-64.
Δεκάλεπτα: 1ο(22-10), 2ο(11-10)33-20 ημίχρ. , 3ο(16-18)49-38, 4ο(12-23)61-61 καν. αγών., παρ.(08-03)69-64 τελικό.
Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός(Χασάπης): Στόμας, Χρήστου, Χατζηχαρίσης 6, Θεοδώρου 3, Δημητρόπουλος 15, Σταμπουλής  2, Κληντσάρης, Τσάμης 13(1 τριπ.), Ουγγρίνης 2, Αρβανιτάκης  26(2 τριπ.), Μυλωνάς, Δαφνής 2

Δεν υπάρχουν σχόλια: