Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΙΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Στα πλαίσια της συνεργασίας  της Ακαδημίας μπάσκετ 'Ικαροι" Γιαννιτσών με τον ΠΑΟΚ και το  Paok basketball junior programm , θα πραγματοποιηθεί ημερήσιο τουρνουά φιλικών αγώνων που θα λάβει μέροςτην Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 , στο ΔΑΚ Γιαννιτσών  από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 π.μ. ( "Έλλη Μυστακίδου) με τέσσερα τμήματα:

1) αγόρια γενν. 2002-2003 
2) αγόρια γενν. 2000-2001
3) κορίτσια γενν. 2002-2003
4) κορίτσια γενν.2000-2001

Στα πλαίσια της ανωτέρω εκδήλωσης έχει προβλεφθεί να βραβευτούν, από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Γιαννιτσών, για την προσφορά τους στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης αλλά και γενικά του αθλητισμού, ο τωρινός πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Πρέλεβιτς Μπάνε και ο Γενικός Διευθυντής του Paok basketball junior programm ,κ. Σταυρόπουλος Νίκος.
Ως εκ τούτου, θα αποτελέσει  μέγιστη χαρά και τιμή η παρουσία των δύο ανωτέρω ανδρών( που δόξασαν τον Πάοκ μας και το ελληνικό μπάσκετ στα πέρατα της οικουμένης)στην πόλη των Γιαννιτσών, γεγονός που θα σφραγίσει την  επισημοποίηση της συνεργασίας των "Ικάρων" με την λαοφιλή ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Επίσης οι υπεύθυνοι προπονητές των 'Ικάρων" Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος, αναμένουν και  την παρουσία του τεχνικού τημ του Paok basketball junior programm στο ανωτέρω τουρνουά όπως και μιας πλειάδας παικτών του Πάοκ, της πρώτης ομάδας και των  ηλικιακά νεαρότερων διεθνών ( παιδικού. εφηβικού κ.λ.π.) προς ικανοποίηση της λαχτάρας των παιδιών της Ακαδημίας για μια φωτογραφία, αυτόγραφο και γνωριμία.
Ελπίζοντας  ότι η σημαντική αυτή  διοργάνωση θα γίνει αποδεκτή από το σύνολο του αθλητικού κόσμου της περιοχής μας, οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών σας περιμένουν να υποδεχτούμε όλοι μαζί, στα "μαυρόασπρα" Γιαννιτσά, με τη φιλοξενία που αρμόζει ,τον ιστορικό σύλλογο, τον Πάοκ της καρδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: