Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Β΄ Αθηνών Αργύρη Ντινόπουλου στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ύστερα από Πρόσκληση της ΝΟΔΕ Πέλλας για τον εορτασμό των 4ο Χρόνων από την Ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.
Ο κος Ντινόπουλος ξεκίνησε την περιοδεία του από το Νέο Μουσείο Πέλλας συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πέλλας, Αθανάσιο Γίδαρη και τον Γραμματέα της ΝΟΔΕ και Πρόεδρο της Δημ.Τ.Ο. Πέλλας Νικόλαο Θωμαΐδη, εκεί τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πέλλας Χρήστος Πασσαλής και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθανάσιος Επιτροπάκης. Ο κος Ντινόπουλος ξεναγήθηκε στο Μουσείο από την νέα Διευθύντρια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Πέλλας, Κα Τσιγαρίδα Ελισσαβετ όπου και εξέφρασε τον θαυμασμό του τόσο για το Μουσείο όσο και για τα πολλά και σημαντικά ευρήματα που εκτίθενται εκεί, στην συνέχεια ο Δήμαρχος Πέλλας δέχθηκε τον Υπουργό στο γραφείο του στο Δημαρχείο παρουσία πολλών Αντιδημάρχων και Δημοτικών συμβούλων όπου και συζητήθηκαν σημαντικά θέματα της αρμοδιότητας του.
Στην συνέχεια ο Υπουργός Εσωτερικών και το Προεδρείο της ΝΟΔΕ μετέβησαν στην Σκύδρα όπου τους υποδέχθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας κος Χρήστος Χατζηβασιλειάδης, η Δήμαρχος Σκύδρας Κα Κατερίνα Ιγνατιάδου και πολλά μέλη του Δημ. Συμβουλίου. Σε μιά ανοιχτή στο κοινό συζήτηση στην αίθουσα του Δ.Σ. Σκύδρας η Δήμαρχος ενημέρωσε τον Κο Ντινόπουλο για τα προβλήματα της περιοχής και ειδικά για τις καταστροφές που συνέβησαν κατά την πρόσφατη κακοκαιρία στο οδικό δίκτυο. Το ενδιαφέρον του Υπουργού ήταν άμεσο και ζήτησε να δει από κοντά τα προβλήματα, όπως και έγινε.
Επόμενος σταθμός το Δημαρχείο Αλμωπίας όπου ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος και η Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Αλμωπίας Κα Γέσθη Πασχαλίδου, υποδέχθηκαν τον Υπουργό Εσωτερικών είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση μαζι του, αφου ακολούθησε ανοικτή συζήτηση στην αίθουσα του Δ.Σ. παρουσία και της αντιπολίτευσης του Δήμου. Στην συνέχεια ο κος Ντινόπουλος με τα μέλη της ΝΟΔΕ Πέλλας και τον Δήμαρχο Αλμωπίας επισκέφθηκαν το Λουτράκι και επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις των Ιαματικών Λουτρών. Ο Υπουργός έμεινε έκπληκτος από την Φυσική ομορφιά του τοπίου και την αρτιότητα των εγκαταστάσεων.
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κου Θεόδωρου Θεοδωρίδη όπου παρουσία και των Περιφερειακών Συμβούλων, Λάκη Βασιλειάδη, Μαρίας Καράμπελα, Μαρίας Ζωγράφου και Πέτρου Ζέρζη έγινε σύσκεψη για σημαντικά θέματα που αφορούν την Π.Ε. Πέλλας όπως το οδικό δύκτιο και πολλά άλλα.
Αμέσως μετά σειρά είχε το Δημαρχείο Έδεσσας όπου και εκεί ο κος Ντινόπουλος έτυχε εγκάρδιας υποδοχής από τον Δήμαρχο Δημήτρη Γιάννου και πολλών Δημ. Συμβούλων του. Ακολούθησε και έδω σύσκεψη και ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Έδεσσας και δέσμευση του Υπουργού για επίλυση των περισσοτέρων.
Τελευταίος σταθμός στην Πέλλα το Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών όπου τον κο Ντινόπουλο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Έδεσσας Γεώργιος Σέξτος. Αφού πρώτα έδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ του Νομού, ο κος Ντινόπουλος συμμετείχε στην εορταστική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πέλλας για τα 40 Χρόνια από την Ιδρυση της Νέας Δημοκρατίας.
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Βουλευτής Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, εκπρόσωποι των Βουλευτών Γ. Καρασμάνη και Δ. Σταμενίτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης και Περιφ. Σύμβουλοι, οι Δήμαρχοι Πέλλας, Αλμωπία και Έδεσσας και Δημ. Σύμβουλοι, ο Πρώην ευρωβουλευτής Ι. Γκλαβάκης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας Απόστολος Κοσκερίδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Α. Αντωνίου, ο Πρόεδρος της ΠΟΦΕΕ και Αν. Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Α. Πανίδης, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΕΕ Γ. Καρανίκας, ο Αν. Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας με ευθ. Την Βόρεια Ελλάδα Ν. Φώτος, ο Τομεάρχης Πέλλας της ΝΔ και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Μ. Κυριζίδης, ο πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών Σ. Βαμβίνης, ο πρώην δήμαρχος Αριδαίας Τ. Μπίνος και φυσικά πλήθος φίλων και Αγωνιστών της Νέας Δημοκρατίας.
Πρώτος πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος Αθανάσιος Γίδαρης, στην συνέχεια ο Βουλευτής Πέλλας Δάνης Τζαμτζής απηύθυνε χαιρετισμό αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, Αργύρης Ντινόπουλος σε μια ομιλία με το γνωστό μαχητικό και περιεκτικό του ύφος, τόνισε ότι είναι πεπεισμέος ότι θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν θα χρειαστεί να προσφύγουμε στις κάλπες αλλά αναφέρθηκε και στην σπουδαιότητα της επανασυσπέιρωσης του κόσμου της ΝΔ ώστε να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όποια πρόκληση και αν χρειαστεί. Ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και μίλησε για τον ενθουσιασμό του από την επαφή του με τον κόσμο και τις ομορφιές της Πέλλας.
Στο Τέλος της εκδήλωσης σε μια συγκινητική και σεμνή τελετή η ΝΟΔΕ Πέλλας βράβευσε όλους τους διατελέσαντες Προέδρους της από την Ίδρυση της ΝΔ.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: