Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Η ΝΔ απαντά στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας: Αυτή είναι η αλήθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ

Είναι γεγονός ότι δεν περιμέναμε απάντηση επί της ουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, με γενικότητες και αοριστολογίες κύριοι του Συριζα δεν μπορείτε να κυβερνήσετε. Σας απευθύναμε 10 ερωτήσεις και δεν καταδεχτήκατε να απαντήσετε ούτε σε μία και δεν το κάνατε όχι επειδή δεν θέλατε αλλά επειδη δεν έχετε απαντήσεις, δεν έχετε σχέδιο ούτε και πρόγραμμα, δεν έχετε συμφωνήσει καν μεταξύ σας στο που θέλετε να πάτε την Χώρα.
Θα αναγκαστούμε λοιπόν να απαντήσουμε εμείς για εσάς...
1ον Αν αποτύχετε στις διαπραγματεύσεις σας (που είναι σίγουρο) θα τυπώσετε νέο νόμισμα, δραχμές δηλαδή για να μπορέσετε να εξυπηρετήσετε τις εσωτερικές σας υποχρεώσεις τουλάχιστον, φυσικά θα κάνετε και αναγκαστικό εσωτερικό δανεισμό δεσμεύοντας τις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Αυτά κύριοι του Συριζα δεν τα λέμε εμείς, τα δικά σας στελέχη τα λένε εδώ και αρκετό καιρό δημόσια. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
2ον Αν δεν σας βγει το πείραμα δεν θα τυπώσετε 100 δις ευρώ όπως λέει η υποψηφία σας αλλά 100 δις Ραχηλιάρικα σε δραχμές.
3ον Ο Εσωτερικός δανεισμός που δηλώνουν τα στελέχη σας όπως ο κος Γλέζος είναι η αναγκαστική δήμευση των καταθέσεων όπως έχει γίνει στο παρελθον στις χώρες που θεωρείτε πρότυπα (πχ Αργεντινή). Φυσικά δεν γίνεται λόγος για εγγύηση καταθέσεων από μια κυβέρνηση που λέει ξεκάθαρα ότι εξετάζει το ενδεχόμενο δέσμευσης καταθέσεων.
4ον Σχεδόν όλες οι συνιστώσες σας έχουν επίσημες θέσεις εναντίον της Ευρωπαίκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ και δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση, κρυφή μεν αλλά υπαρκτή ατζέντα.
5ον Η συνιστώσα σας ‘’Διεθνιστική Εργατική Αριστερά’’ αποκαλεί τα Σκόπια ως ‘’Δημοκρατία της Μακεδονίας’’, η συνιστώσα σας ‘’Κόκκινο’’ γράφει στην ιστοσελίδα της ‘’Αναφαίρετο το δικαίωμα του γειτονικού κράτους να ονομάζεται ‘’Μακεδονία’’, η συνιστώσα σας ‘’Οικολογική παρέμβαση’’ λέει: ‘’Φιλία συνεργασία και αλληλεγγύη με την Δημοκρατία της Μακεδονίας’’. Ο υποψήφιος σας κος Τρεμόπουλος επανειλημμένα έχει αποκαλέσει δημόσια τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάρει ποτέ επίσημα διαφορετική θέση από αυτό συμπεραίνουμε ότι υιοθετείτε τις απόψεις αυτές. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
6Ον Είναι γεγονός ότι το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικός φίλος του αρχηγού σας Κραουνάκης δεν έκανε τυχαία τις δηλώσεις του περί Ελληνικότητας της Βορείου Ελλάδος και της γλώσσας που μίλούν τα τελευταία 100 χρόνια, φυσικά δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από το συνοθήλευμα συνιστωσών που αποτελείται ο Συριζα. Θα θέλατε πιθανόν να στείλετε ένα φιλικό μήνυμα προς τους φίλους σας εκτός συνόρων ότι πρέπει να σας στηρίξουν για να μπορέσετε να υπερσπιστείτε κι εσείς τις δικές τους θέσεις όταν και Αν έρθετε ποτέ στην εξουσία.
7ον Πάγια θέση σας η υπεράσπιση κάθε λογής λαθρομετανάστη που εισέρχετε παράνομα στην Ελλάδα και σταθερή η προσπάθεια σας να μετατρέψετε την Ελλάδα σε χώρα πολυεθνική και ανοιχτή προς τις Ισλαμικές χώρες θέλωντας να καταστρέψετε οτιδήποτε κρατάει συνδεδεμένους τους Έλληνες με την Ένδοξη Ιστορία τους και την παράδοση τους, όλα αυτά όπως, οικογένεια, θρησκεία, Ιστορία, παράδοση, πατρίδα και φυσικά Ελληνικό έθνος ακούγονται πολύ μακρυά από τα πιστεύω σας. Τρανταχτό παράδειγμα η κατάργηση των παρελάσεων. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
8ον Σκληρός ο αγώνας σας εναντίων της ορθοδοξίας και των συμβόλων της, επιδιώκεται να υποτάξετε το 95% των Ελλήνων στις ορέξεις του 5%, κατάργηση των Ιερών Εικόνων της ορθοδοξίας, θέλετε σε κάθε πόλη να γίνει και ένα τζαμί, αναγνωρίζεται Τουρκική μεινότητα όταν όλοι ξέρουμε ότι αυτή δεν υπάρχει. Ο υποψήφιος σας Κουράκης πρότεινε να φορολογηθούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Πρόσφατα ο αρχηγός σας ανακάλυψε το Άγιο Όρος και τα Θεοφάνεια όταν ο ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι Άθεος.
9ον Επιδιώκεται να υποβαθμίσετε την Ελληνική Αστυνομία σε επίπεδο Δημοτικής θέλωντας να απολύσετε τους μισούς τουλάχιστον αστυνομικούς οπως υποστήριξε στέλεχος σας και διάψευση σας δεν είδαμε πουθενά. Θέλετε κατάργηση των ΜΑΤ όταν σε όλες τις πολιτισμένες χώρες του κόσμου υπάρχουν αντίστοιχα τμήματα καταστολής. ¨ολοι γνωρίζουμε το μίσος που τρέφετε για τα σώματα ασφαλεία επειδή είναι το μοναδικό ανάχωμα στις κάθε είδους τρομοκρατικές και όχι μόνο οργανώσεις που δρουν στην Ελληνική επικράτεια και πληθώρα στελεχών σας τους υπερασπίζονται στα δικαστήρια η καταθέτουν ως μάρτηρες υπεράσπισής τους, άλλωστε όλοι μας έχουμε δει τον αρχηγό σας να τους αποκαλέι με θράσσος ‘’Μπάτσους’’ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
10ον Ζουρνάδες και νταούλια κύριοι του Συριζα υπάρχουν μόνο μέσα στο μυαλό σας και δεν σας αφήνουν να δείτε την πραγματικότητα που ακόμη και αν την βλέπατε δεν θα την κατανοούσατε γιατί ζείτε σε ένα δικό σας παράλληλο σύμπαν που είναι άσχετο με την σημερινή παγκόσμια πραγματικότητα.

Και τέλος πιστεύουμε ότι αστευόμενοι χαρακτηρίσατε το συνοθύλευμα αναρχοκουμουνιστικών συνιστωσών που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ ως την ‘’μοναδική πραγματικά πατριωτική πολιτική δύναμη στην χώρα’’.
Ως τραγική ειρωνία ακούγεται στα αυτιά μας ο χαρακτηρισμός αυτός.
‘’Μεγάλη πολιτική απάτη ο ΣΥΡΙΖΑ’’ χαρακτήριζε πριν από λίγο καιρό η υποψήφια σας κα Τζάκρη, τι άλλαξε ;

Εμείς δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια
Εμείς δεν θέλουμε να ζήσουμε σε μια χώρα τύπου Βενεζουέλας
Εμείς δεν κρύβουμε τι πιστεύουμε, εσείς γιατί ντρέπεστε να πείτε ότι είστε Κομουνιστές

ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η Δημ.Τ.Ο. Πέλλας
Ο Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Πέλλας 
Νίκος Θωμαΐδης






































1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι απάντηση. Είναι εμετός από χολή ανακατεμένα με δάκρυα γκόμενας που την εγκαταλείψανε. Λογικό είναι. Κάθε φορά που χάνουν την εξουσία χάνουν και την ψυχραιμία τους. Αυτή που έχουν οι οικονομικοί δολοφόνοι όταν καταστρέφουν μια χώρα. Ο κ. Θωμαίδης καλά θα κάνει αντί να κρατάει αρχεία με τις οξείες και τις περισπωμένες που έβαλαν λάθος στο Σύριζα, να κρατάει αρχείο με αυτά που θα βγουν στη φόρα μετά τις εκλογές. Τα σκάνδαλα της συγκυβέρνησης τους με το άθλιο ΠΑΣΟΚ. Τις τράπεζες που δώρισαν στους φίλους τους ανακεφαλαιοποιημένες με δανεικά που θα πληρώσει ο ελληνικός λαός, την κρατική περιουσία που ξεπούλησαν σε τιμές εξευτελιστικές σε Τούρκους, Αραβες και Κινέζους, τα δάση που κατέστρεψαν δωρίζοντας στους χρυσοθήρες νταβατζήδες τη μισή Χαλκιδική, τη Θράκη και το Παϊκο, τα δις που δώρισαν στους καναλάρχες την ίδια ώρα που άρπαξαν μισθούς και συντάξεις, απέλυσαν χιλιάδες κόσμο, οδήγησαν στην ανεργία τη μισή ελλάδα, και στην αυτοκτονία χιλιαδες Έλληνες για να κερδίσουν τα αφεντικά τους οι γερμανοί 78 δις σε πέντε χρόνια. Άντε κοιταχτείτε στους καθρέφτες γιατί σε λίγο στη φυλακή που θα είστε ούτε αυτή τη δυνατότητα θα έχετε...