Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης "Ικάρων" Γιαννιτσών

Σε χαρμόσυνο κλίμα έγινε το πρωί της Κυριακής 24 Ιανουαρίου η κοπή της Βασιλόπιτας της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης "Ίκαροι" στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου-Γυμνασίου Γιαννιτσών.
Ευχές για την νέα χρονιά απεύθυναν οι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος οι οποίοι τόνισαν ότι παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες που ταλανίζουν το χώρο του αθλητισμού, χάρη στη στήριξη και αφοσίωση πρωτίστως των οικογενειών των αθλητών-τριών αλλά και των υποστηρικτών που με κάθε τρόπο συμπαρίστανται στους "Ίκαρους", ο Σύλλογος συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία.
Οι υπεύθυνοι προπονητές αναφέρθηκαν στην αγωνιστική αξία και πρόοδο της Ακαδημίας την τελευταία χρονιά συμπληρώνοντας ότι θα παραμείνει στις επάλξεις της μπασκετικής πρωτοπορείας προσφέροντας μια σειρά αναλόγων δράσεων στα παιδιά και κατά την διάρκεια της καινούργιας χρονιάς 2016.
Tα τυχερά φλουριά των παιδιών της Ακαδημίας βρέθηκαν στα βασιλοπιτάκια του Ποντίδη Χρήστου και Σιώμου Μαρίας που κέρδισαν αντίστοιχο δώρο ενώ στην βασιλόπιτα των γονέων τυχερός στάθηκε ο κ.Πολυματίδης Ιορδάνης ο οποίος κέρδισε ένα εισιτήριο για δύο άτομα για το μεγάλο μπασκετικό ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Παναθηναικού στο "Παλατάκι".
Και του χρόνου!...





Δεν υπάρχουν σχόλια: