Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Εκτός έδρας νίκη για τα κορίτσια των "Ικάρων" Γιαννιτσών στην Αριδαία

Σταθερή  παρέμεινε η ομάδα κορασίδων των "Ικάρων" Γιαννιτσών  που επικράτησε εκτός έδρας  του αξιόμαχου Φ.Ο. Αριδαίας με σκορ 52-38, οι μπασκεμπωλίστριες του οποίου προσπάθησαν  να εξασφαλίσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, μια ανταγωνιστική εμφάνιση.  με τους φίλους του μπάσκετ να απολαμβάνουν ένα ωραίο και με  εναλλαγές παιχνίδι.
Σπόντης Νίκος: «....Στο πρώτο ημίχρονο δεν  βάλαμε τα σουτ που έπρεπε αλλά  προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πιό εύστοχες και στην άμυνα συνεχίσαμε με περισσσότερο ζήλο, κάναμε αυτά που συμφωνήσαμε, γεγονός που μας χάρισε το προβάδισμα στο σκορ. Έτσι  ανέβηκε  η ψυχολογία μας και εκεί πιστεύω ότι οφείλεται η νίκη  μας. Παλεύουμε όλα τα  παιχνίδια  και προσπαθούμε να ήμαστε  ανταγωνιστικές. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας αλλά  και στις κορασίδες του Φ.Ο.Α. που έκαναν ένα δυνατό παιχνίδι και μιά καλή εμφάνιση .....  » 
Σερέτης Θεολόγος: «... Η ομάδα μας θεωρώ σήμερα πως έπαιξε καλά, δεν  έχασε την συγκέντρωσή της ακόμα κι όταν οι αντίπαλες πλησίασαν στο σκορ με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να βελτιώσουμε  την άμυνα που είχαμε μέχρι εκείνο το σημείο. Από την στιγμή που καταφέραμε να  κρατήσουμε  την συγκέντρωσή μας νομίζω ότι κερδίσαμε άξια. Στόχος μας είναι η συλλογή αγωνιστικών εμπειριών γιατί τα περισσότερα κορίτσια αγωνίζοναι για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες!...". 


Δεν υπάρχουν σχόλια: