Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Πέλλα - Εδεσσαϊκός (0-1)0-3. Κόκκινη στον... Καρατζά!

Κάτω από συνεχή βροχή, πολύ βαρύ γήπεδο και υπό την παρουσία αρκετών φιλάθλων, Πέλλα και Εδεσσαϊκός πρόσφεραν καλό θέαμα και πολλές φάσεις, σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι δύο ομάδες όμως δεν έλυσαν μόνες στο χορτάρι τις αγωνιστικές «διαφορές» τους. Ο κ. Καρατζάς πήρε την κατάσταση στην σφυρίχτρα του, έκανε το ματς άνω-κάτω και διάλεξε τον νικητή!
Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο και με ρυθμό από το ξεκίνημα, έδειχνε πως θα μπορούσε να συγκινήσει και να αποζημιώσει, τον κόσμο που αψήφισε τον άσχημο καιρό και προτίμησε το γήπεδο. Η Πέλλα αρκετά καλή και επικίνδυνη, ο Εδεσσαϊκός όμως καλύτερος, λίγο πιο τυχερός, αν και ομολογουμένως με περισσότερες φάσεις στο ενεργητικό του από το ξεκίνημα σε σχέση με τους γηπεδούχους, είχε εικόνα νικητή και κατάφερε να πάρει την απόλυτα δίκαιη νίκη γοήτρου, έστω και με την εξώφθαλμη συνέργεια του προκλητικού κου Καρατζά που σφύριζε ότι ήθελε.
Η Πέλλα στάθηκε πολύ καλά και πάλεψε τον αγώνα τόσο με 11, όσο με 10 αλλά ακόμη και με 9 ποδοσφαιριστές όταν απείλησε και με ισοφάριση τον για έναν διάστημα «ψαρωμένο» Εδεσσαϊκό! Δεν είχε την τύχη με το μέρος της όμως σε κομβικά σημεία του αγώνα, τόσο στο δοκάρι του Σαλίκα λίγο μετά το 0-1, όσο και στο αυτογκόλ του Σταυρακάκη με το οποίο ο Εδεσσαϊκός άνοιξε το σκορ. Πολλώ δε μάλλον στις αυστηρές αποβολές από τον διαιτητή, του Παναγιωτέλη με δεύτερη κίτρινη στο 40' και του Σαλίκα με απευθείας κόκκινη στο 60', διαιτητικές αποφάσεις που καθόρισαν την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού...  Κέρδος για την Πέλλα η πολύ καλή εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών όπως αυτή των Γιαβάση, Παλιάικου, Σταυρακάκη, Καμπούρη, αλλά και το πάθος και η θέληση όλης της ομάδας παρά τις αντιξοότητες που προέκυπταν στην εξέλιξη του αγώνα.
Ο Εδεσσαϊκός ήταν πολύ καλός από τη μέση και μπροστά, πατούσε πιο εύκολα περιοχή δημιουργώντας καλές και πολλές φάσεις κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και μετά την δεύτερη αποβολή της Πέλλας, σκόραρε 3 φορές(αυτογκόλ Σταυρακάκης 30', Παλημάνης 75', Μεταξάς 80'), είχε δύο δοκάρια, έχασε ευκαιρίες, έδειχνε όμως αρκετά ευάλωτος πίσω και επιρρεπής όσο και τυχερός στις κόντρα-επιθέσεις και στις μεγάλες φάσεις των γηπεδούχων. Πέτυχε να προηγηθεί με ένα τυχερό αυτογκόλ, σ' ένα χρονικό διάστημα που είχε αρχίσει να «ξεφουσκώνει» η υπεροχή του, στην οποία φυσικά έστω κι αν με την παρουσία και τις φάσεις που δημιούργησε δικαιούταν ένα γκολ.
Δίκαιη η νίκη των φιλοξενουμένων αναμφισβήτητα, αλλά ο κ. Καρατζάς με τα αλλοπρόσαλλα σφυρίγματά του αδίκησε κατάφωρα την όμορφη αγωνιστική προσπάθεια της Πέλλας. Το φώναξε επανειλημένα ένας φιλοξενούμενος νεοπελλιώτης φίλαθλος και μάλλον τον δικαίωσε με την παρουσία του ο ρέφερι, ότι: «αυτός αν ήτανε καλός, στη Νέα Πέλλα θα γινότανε γαμπρός!». Κακή η σημερινή διαιτησία που αδίκησε και τις δύο ομάδες, χάνοντας τον έλεγχο του αγώνα χωρίς καμία πίεση, εμφανώς όμως τη μερίδα του λέοντος της αδικίας, την εισέπραξαν οι γηπεδούχοι. Περιττό να πω ότι αποδοκιμάστηκε έντονα από τους φίλους της Πέλλας.
Η σύνθεση: Γιαβάσης, Παναγιωτέλης, Παλιάϊκος(Μπρατσούδης), Ίμπας, Σταυρακάκης, Παπαδόπουλος(Καραμούζας), Καμπούρης, Μπουράκης, Γάκης, Σαλίκας, Καρασμάνης(Σιαματάς)

Μια προσφορά του












1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kai o karatzas sas ftaiei???? oloi oi diaithtes einai enantiwn tis omadaras sas?? xaxaxaxaxaxaxa ELEOS