Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Θωμάς Γιόφκος: Κάτι ετοιμάζει η Τουρκία στο άμεσο ορατόν μέλλον

Για ακόμη μία φορά αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ στους έλληνες, αλλά πολύ περισσότερο στους εθνικά σκεπτόμενους έλληνες -τουλάχιστον σε όσους υπάρχουν ακόμη- και να αναφέρω ότι το προσφυγικό και η πρόχειρη αντιμετώπιση του από τους κυβερνώντες αλλά και όλους όσους εμπλέκονται σ' αυτό εμμέσως η αμέσως, ΜΚΟ κτλ, ευρωπαίοι ηγέτες, Σκόπια κοκ, δεν παύει να είναι μια ωρολογιακή βόμβα στα σπλάχνα της Ελλάδος μας!!!!!
Κινδυνεύει το έθνος των ελλήνων άμεσα. Πολλοί μιλάνε και για το θάνατο του κράτους(!) στην μορφή που έχει πάρει σήμερα το ελληνικό κράτος ποσώς μ' ενδιαφέρει, αλλά όσον αφορά το έθνος οφείλω να τονίσω  ότι κινδυνεύει και άμεσα, κι αυτό μ' ενδιαφέρει πολύ περισσότερο  απ' όλα τα άλλα!
Η Τουρκία  μιλάει για αποστρατιωτικοποίηση των Δωδεκανήσων, όμως ξεχνάνε όλοι και δη οι έλληνες κυβερνώντες, ότι η αποστρατιωτικοποίηση των Δωδεκανήσων αφορά την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία και μόνον σε πρώτη φάση και κανέναν άλλο!!!! Η δε Ιταλία πρώτη κατέρριψε αυτές τις συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένης και της λαμπεράτας κτλ και δεν τις τήρησε. Στην αμέσως επόμενη φάση η Τουρκία μέσω του ΝΑΤΟ προσπαθεί να επιβάλλει κάτι τέτοιο με αιχμή του δόρατος το ίδιο το ΝΑΤΟ, το οποίο σε  τελική  ανάλυση δεν του δώσαμε αυτό το ρόλο ως κυρίαρχη χώρα στα Δωδεκάνησα, αλλά και στα 12 ναυτικά μίλια μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδος, εκτός κι αν μου διαφεύγει κάτι. Έτσι λοιπόν κινδυνεύει το ελληνικό έθνος να του επιβληθεί γκρίζα ζώνη σε ολόκληρο το σύμπλεγμα των Δωδεκανήσων, συμπεριλαμβανομένων νησίδων, υφάλων, υφαλοκρηπίδων κ.α., που ίσως δεν έχουν χαρτογραφηθεί, ούτως ώστε να βρει πάτημα εκεί και να το συμπεριλάβει στην επικράτεια του τουρκικού μορφώματος της Ανατολίας, όπως η Ίμβρος, η Τένεδος, τα Ίμια και πολλά άλλα, που απ' ότι φαίνεται από την πλευρά της Τουρκίας, θα μας προκύψουν στο ορατό μέλλον. 
Και σαν να μη μας έφταναν όλα αυτά έχει και stand by η Τουρκία, η πρωταθλήτρια παγκοσμίως χώρα στην σωματεμπορία και λαθρεμπορία ανθρωπίνων ψυχών στα τουρκικά παράλια, έτοιμους να γονατίσουν στο πρώτο της έναυσμα το ελληνικό έθνος!!!!!!
Θα με ρωτήσε ποια είναι η λύση, ή πρόταση??????
Πεδίον δόξης λαμπρό λοιπόν για τη λύση του προβλήματος, με πρώτη και κυριότερη την άμεση ταυτοποίηση των προσφύγων, μεταναστών, λαθρεποικιστών επί τόπου στα τουρκικά παράλια, κι από κει και πέρα ταξιδιωτικά έγγραφα για ευρωπαϊκές χώρες, αλλά κι άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής,  βλέπε Σαουδική Αραβία, ακόμη και Τουρκία!!!! Η Ελλάς, από τη στιγμή που κλείσανε όλες οι φιλικές λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρες τα συνορα τους, θα έπρεπε να πράξει στο μινίμουμ το ίδιο ακριβώς!!!!
Σε δεύτερη φάση θα πρέπει να προσφύγουμε στον ΟΗΕ και στη Γραμματεία Προσφύγων  του ΟΗΕ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ανά την Ελλάδα, αλλά και όποιων νομικών οδών και δυνατοτήτων μπορεί αυτό να μας δώσει. Εκεί όπου ο Τουσκ και κανένας Τουσκ δεν θα είχε λόγο στο πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδος και ο οποίος Τουσκ έχει εκλογές σε λίγο καιρό και θα θελήσει να κάνει σπέκουλα των δεξιών συναισθημάτων του κράτους του και των πολιτών του, ούτως ώστε να πάρει πολιτική μερίδα υπηκόων του με παρόμοιες ανησυχίες, αλλά και ούτε μέχρι πρότινος βαρωνίες και κομητείες που έγιναν κράτη η μορφώματα κρατών, μολις το 1647!!!!!
Από που και ως που μια μικρή χώρα των 8.500.000 κατοίκων σπαρασσόμενη από μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της εποχής οικονομική κρίση, θα φιλοξενησει και θα διαχειριστεί 5.000.000 πρόσφυγες με ότι αυτό συνεπάγεται.....????
Λοιπόν καταλήγωντας επισημαίνω ότι κάτι ετοιμάζει η Τουρκία,  το οποίο κάτι θα πάρει μορφή λείαν συντόμως στο άμεσο μέλλον. Θα μορφοποιηθεί στο ορατό μέλλον και θα το συζηταμε ως γεγονός και όχι ως υπόθεση. Εδώ θα είμαστε!!!!!
Κι έχουμε πολλά να  πούμε μαζί, γιατί εγώ θεωρώ υποχρέωσή μου να σας το επισημάνω και να προειδοποιήσω τους ιθύνοντες της ελληνικής κυβέρνησης!!!! Σας προειδοποιώ λοιπόν γνωρίζοντας ότι αυτά που προανέφερα, όλα θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον!!!!!
Πρώην Πολιτευτής
Γιόφκος Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: