Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Πέλλα - Αξός (1-0)1-0

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας τις φετινές επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αφού κατάφερε και επικράτησε της Αξού, στην πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας.
Η Πέλλα σήμερα παρουσιάστηκε επιεικώς μέτρια κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με το σχετικά γρήγορο και εξαιρετικό γκολ του Μπρατσούδη στο 15', να μην την απελευθερώνει από το άγχος της πρεμιέρας και του φαβοριτισμού και να πατά ελάχιστες φορές απειλητικά την περιοχή των φιλοξενουμένων, που ήταν αρκετά καλά στημένοι και κυκλοφορούσαν καλύτερα την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Οι φιλοξενούμενοι παρά την καλή τους εικόνα, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν επιθετικά πολλά πράγματα, αφού η αμυντική γραμμή της Πέλλας με λίγες εξαιρέσεις, στεκόταν καλά και πειθαρχημένα, οπότε αρκέστηκαν σε κάποια σουτ από μακρυνή και μέση απόσταση, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πέλλα εμφανίστηκε πιο ζωηρή, πήρε τον απόλυτο έλεγχο και κερδίζοντας περισσότερες μπάλες, βγήκε πιο επιθετικά και δημιούργησε αξιόλογες φάσεις με καλές προϋποθέσεις και αξιώσεις, όχι όμως και ευκαιρίες από αυτές που θεωρούνται κραυγαλέες και άχαστες. Λίγο η τύχη της Αξού αφού σουτ με καλές περγαμηνές μέσα και έξω από την περιοχή, έβρισκαν στα σώματα της πολυπρόσωπης άμυνας, λίγο η επιθετική ασυνενοησία και αστοχία, δεν της επέτρεπαν να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Έτσι πήγε το παιχνίδι αγχωτικά για την Πέλλα μέχρι τη λήξη με το ρευστό 1-0, τελικά παίρνοντας τη νίκη, αλλά χάνοντας τον Ιωσηφίδη στο 90' με δεύτερη κίτρινη.
Η Πέλλα ήταν σήμερα αρκετά μακριά από τον καλό εαυτό της και τις πραγματικές της αγωνιστικές δυνατότητες. Εντούτοις εκτός από το τρίποντο, κρατάμε την ατομική εμφάνιση και απόδοση κάποιων παικτών, ενώ και το κέρδος πολύτιμων εμπειριών προστίθεται στα θετικά για τη νεανική μας ομάδα. Για την δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ραχώνα. 
Καλός ο κ. Φωτιάς και οι βοηθοί του.
Η σύνθεση: Μουρζίδης, Παναγιωτέλης, Ίμπας, Σιάγκας, Πλιόγκας, Μπρατσούδης(Στάγκος), Μπουράκης, Ιωσηφίδης, Καρασμάνης(Σαλίκας), Ζιώγας(Ρέκος Β.Γ.), Κατσαμακτσής.














Δεν υπάρχουν σχόλια: