Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Παλαιοχώρι: Άρης Παλαιοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 3-3 (Βίντεο – Φωτο)

Τελευταίο φιλικό για τον Άρη Παλαιοχωρίου πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων όπου αντιμετώπισε τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας με το τελικό σκορ να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους γηπεδούχους να αποδίδουν καλύτερα στο Α’ημίχρονο με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ τους . Προηγήθηκαν μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Βλάχο με ωραίο σουτ ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 25’ με τον Μπρατσούδη για να δώσει ξανά την πρωτοπορία στον Άρη δύο λεπτά αργότερα ο Πλέσκας με δεξί πλασέ.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο καθώς οι αλλαγές που έκανε ο Δημήτρης Πρίντζιος δεν λειτούργησαν προς την σωστή κατεύθυνση με αποτέλεσμα ο Μέγας Αλέξανδρος να προηγηθεί με 2-3 καθώς ο Καρασμάνης που μπήκε σαν αλλαγή πέτυχε δύο τέρματα και έδωσε την πρωτοπορία στον Μέγα Αλέξανδρο. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς γέρνει στην πλευρά των φιλοξενουμένων, μια κεφαλιά του Βλάχου στο 87’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και το σκορ να διαμορφώνεται σε 3-3.
Επόμενο παιχνίδι για τον Άρη Παλαιοχωρίου την Κυριακή στο Λουτρό όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό σε παιχνίδι νοκ άουτ για το κύπελλο Ερασιτεχνών
Δείτε το βίντεο:














Ρεπορτάζ: Στέλιος Νίκας
Πηγή: emvolos.gr

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που να ερθουν και τα δυσκολα παιχνιδια. Στοχος της ομαδας φανταζομαι ειναι η σωτηρεια. Τουλαχιστον να το ξερουμε και εμεις να μην περιμενουμε πολλα την φετινη χρονια

Πέτρος Κάνος είπε...

Μπορεί να σας χαλάσω λίγο τη διάθεση, αλλά στόχος της δικής μας ομάδας δεν είναι η σωτηρία, αλλώστε ποτέ δεν ήταν, όταν ακόμα και συγκυριακά στο παρελθόν είχε κάποια μπλεξίματα. Δεν ξέρω για τη δική σας, αλλά για τη δική μας μην ανησυχείτε!

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ρε Κάνο και εσυ τα παραλες ωρες ωρες. Δηλαδη τι παραπάνω μπορει να περιμένεις απο τα πιτσιρικια την φετινή χρονια δουλευόμαστε ?

Πέτρος Κάνος είπε...

Ποιος ποδοσφαιρικός κανόνας ή νόμος λέει ότι οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να τα καταφέρουν και μπορούν μόνο οι μεγαλύτεροι; Εγώ δεν τον γνωρίζω αν υπάρχει τέτοιος, αλλά ακόμα κι αν ακολουθήσω τη σκέψη σου, η ομάδα μας στο τέλος θα έχει και την ηλικιακή ισορροπία που της χρειάζεται, πρώτιστα όμως με τόπο στα νιάτα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου ειπα εγω οτι ειναι λαθος αλλα οχι και να θετεις στοχο κατι διαφορετικο εκτος απο το να βοηθηθουν αυτα τα παιδια και να αποφυγουμε τον υποβιβασμο.

Πέτρος Κάνος είπε...

Καλά την άλλη φορά θα σε ρωτήσω τι στόχους θα βάλω για την ομάδα μας, για να μην αποκλίνω από τους πεσιμιστικούς δικούς σου. Η αποφυγή του υποβιβασμού ως στόχος, δεν τέθηκε από κανέναν στην ομάδα μας και δεν υφίσταται ούτε στα πιο απαισιόδοξα σενάρια. Είναι μια νέα ομάδα, χρειάζεται το χρόνο της να δέσει, το τεχνικό τιμ να βρει τις θέσεις και τις συνθέσεις, όπως βέβαια και τα παιδιά να προσαρμοστούν και να γνωριστούν καλύτερα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα έχουμε φτάσει σ' ένα αρκετά καλό και επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Αστειακια ε ; Περιμενε να δεις τι αστειακια θα κανω εγω

Πέτρος Κάνος είπε...

Δεν αστειεύτηκα καθόλου, εσύ ήσουν αρνητικός στο να θέτω στόχους διαφορετικούς από τους δικούς σου. Αστειάκια όμως είχαμε πολλά από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι σήμερα, αλλά μάλλον δεν τα πήρες χαμπάρι. Και θα έχει και συνέχεια νάσαι σίγουρος! Περιμένω λοιπόν να δω τα αστειάκια σου και σε διαβεβαιώ ότι μ' αρέσει το έξυπνο χιούμορ, αλλά φαντάζομαι θα είναι πλήρως εναρμονισμένα με τους «ευσεβείς πόθους» σου, κι αυτό με χαλάει ήδη, όχι για μένα που μπορώ να ακούσω και να διαβάσω ότι απίθανο μπορείς να φανταστείς, αλλά γ' αυτή τη «γωνιακή» στόχευση σε νεαρά παιδιά με πλούσιο ταλέντο, όνειρα και φιλοδοξίες...