Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Roma Caput Mundi 2017: C.R. LAZIO – GREECE (0-2)1-3. Ha vinto con il marcatore Kiriakos Katsamaktsis

Η Μικτή Πέλλας πήγε φέτος στο τουρνουά της Ρώμης αποφασισμένη για διάκριση και με το καλημέρα έδειξε τις «άγριες» διαθέσεις της. Αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κι έχοντας στις τάξεις της και τους Ιωσηφίδη-Κατσαμακτσή από τον Μ.Α. Πέλλας, νίκησε εύκολα την ομάδα της C.R. LAZIO με 1-3. Τα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας μας πέτυχε ο Κυριάκος Κατσαμακτσής, ανοίγοντας τον δρόμο για την εύκολη τελική επικράτηση της Μικτής Πέλλας.
Η ομάδα της Πέλλας καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές του ‘Comunale’ Stadium, αφού κυριάρχησε και σε κανένα διάστημα του αγώνα δεν άφησε περιθώρια στην ιταλική ομάδα να πιστέψει ότι μπορεί σήμερα να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι Κυριάκος Κατσαμακτσής(28',40') και Ανδρέας Χαραβιτίδης(46'). Η ιταλική ομάδα που παρουσιάστηκε απογοητευτική, το μόνο που κατάφερε έχοντας μια μικρή ανάκαμψη στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν απλά να μειώσει με τον Φαταρέλα(67').
Τα ιταλικά μέσα που καλύπτουν το τουρνουά,  μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Μικτή Πέλλας και την αποκαλούν «έκπληξη» του τουρνουά, ενώ χαρακτηρίζουν «αποκάλυψη» τον γεννημένο το 1999 επιθετικό του Μ.Α. Πέλλας Κυριάκο Κατσαμακτσή, που έκανε ότι ήθελε την ιταλική άμυνα πετυχαίνοντας δύο εξαιρετικά σε δημιουργία και εκτέλεση τέρματα!

Απροσπέλαστος και οργανωτικός για ακόμη μία φορά ο Νίκος Ιωσηφίδης, ήταν κι αυτός από τους βασικούς συντελεστές της σημερινής εμφάνισης και νίκης. Ξεχώρισαν από την Πέλλα, αν και σχεδόν όλα τα παιδιά πήγαν πολύ καλά, οι Χαραβιτίδης, Καράμπελας και Προύντσης.
Οι συνθέσεις
CR LAZIO: Florio, Dioletta (62’ st Falliert), Djengue (75’ st Sterbini), Fatarella, Franceschi (51’ st Pascucci), Grizzi, Kouan (65’ st Renzi), La Posta, Maini, Mastrodonato (58’ st Antocchi), Tataranno. A disse. Buttati, Mastrantoni. All. Ippoliti
GRECIA: Domouktsidis, Vladovitis, Charavitidis, Efraimidis (75’ st Papadimitriou), Iosifidis, Katsamaktsis(80’ st Georgias), Karampellas (70’ st Passalis), Prountsis, Sfetkos, Markou, Tsiakalos (77’ st Papadopoulos K.). A disp. Tompoulidis, Zafeiriou, Paroutoglu. All. Tselempis.


►Στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου η Ρουμανία επικράτησε εύκολα της Ουαλίας με 2-0 με τέρματα των Τρουσέσκου(10') και Γκεόργκι(50').
►Αύριο στις 3 μμ η Μικτή Πέλλας αντιμετωπίζει στο Chiappitto’ Stadium για το ντέρμπι του ομίλου, την πολυνίκη του θεσμού ομάδα της Ρουμανίας, η οποία έχει από το 2005 που υφίσταται το τουρνουά, ήδη 5 κατακτήσεις.
Για τον 2ο όμιλο είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
ITALIA LND – INGHILTERRA 2-0
MALTA – ALBANIA 1-2

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

katsamak paixtara etoimos gia real eisai