Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Α1 ερασιτεχνική - 21η αγωνιστική: Φίλιππος Σταυροδρομίου - Μ.Α. Πέλλας

Την ερχόμενη Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 5 το απόγευμα, στο δημοτικό γήπεδο Σταυροδρομίου, η ομάδα μας αντιμετωπίζει για την 21η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής, τον τοπικό Φίλιππο.
Για το τι πρέπει να κάνει κατά την προσωπική μου άποψη η ομάδα μας από δω και πέρα, το έγραψα λίγο πολύ στην ανάρτηση με το πρόγραμμα των αγώνων. Να προσθέσω απλά και πάλι ότι κανείς αντίπαλος δεν είναι αμελιτέος ώστε να υποτιμάται, ακόμα κι αν αυτός βρίσκεται σταθερά καθηλωμένος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα όπως ο Φίλιππος, αγνοώντας τη νίκη τις τελευταίες 8 αγωνιστικές! Εμείς άλλωστε έχουμε καεί από το «χυλό» ουραγών, οπότε θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί στη συνέχεια. Ένα ακόμη διακύβευμα για τον Μ.Α. Πέλλας, είναι η αξιοπρέπεια και η υστεροφημία, τόσο του συλλόγου όσο και ατομικά των ποδοσφαιριστών, το οποίο νομίζω σε ορισμένες περιπτώσεις, παίρνει τέτοια αξία, που αντικαθιστά ακόμα και τις επιτυχίες τίτλων.
Ο Φίλιππος παρουσιάζεται εξαιρετικά αδύναμος φέτος, έχοντας απολογισμό 3 νίκες - 4 ισοπαλίες - 13 ήττες και τέρματα 18 υπέρ - 43 κατά, στις 20 μέχρι σήμερα αγωνιστικές του πρωταθλήματος, αν κι εντός έδρας σπάνια χάνει αμαχητί, με τις τρεις νίκες του να τις έχει καταφέρει στην έδρα του. Κάθε παιχνίδι μέχρι τέλους γι' αυτόν είναι «τελικός» χωρίς να μπορεί να διαλέγει αντιπάλους και παιχνίδια, αν θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: