Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Όλο και πιο έντονο το «άρωμα γυναίκας» στα διοικητικά του Μ.Α. Πέλλας

Κι ενώ μετράμε αντίστροφα για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας που αναμένεται να είναι και η τελευταία βρίσκοντας άμεση και οριστική λύση στο μόνιμο και διαχρονικό διοικητικό πρόβλημα του συλλόγου, το «άρωμα γυναίκας» φαίνεται να γίνεται όλο και πιο έντονο, δεδομένης και της μη διαθεσιμότητας ή αδυναμίας αρρένων υποψηφίων να αναλάβουν ευθύνες.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις με την παρούσα διοικούσα επιτροπή να βρίσκεται συνεχώς σε επαφές και διεργασίες, δεν έχει εκδηλωθεί απλά και μόνο ενεργό ενδιαφέρον για γυναικεία εκπροσώπηση στα διοικητικά του συλλόγου, αλλά υπάρχει και πρόταση που έχει κατατεθεί έστω και ανεπίσημα καταρχήν και που θέτει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο με κάποιους όρους συνεργασίας. Η πρόταση ήδη εξετάζεται από την παρούσα διοικούσα επιτροπή και ίσως υπάρξουν νεώτερα μέχρι την επερχόμενη Γενική Συνέλευση ή και νωρίτερα. Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω ακόμα σε λεπτομέρειες και λοιπές πληροφορίες, αφού ακόμα δεν έχει συζητηθεί και εξετασθεί εκτενώς η πρόταση από την διοικούσα επιτροπή.
Γι' αυτό όμως που μπορώ να μιλήσω λίγο πιο «ελεύθερα» στη φάση την οποία βρισκόμαστε γι' αυτή την εξέλιξη και σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αυτή την ώρα, αυτό το «άρωμα γυναίκας» δεν θα είναι μόνο έντονο(«σπάζοντας» ρουθούνια κυριολεκτικά και μεταφορικά), αλλά με προσωπικότητα και διάρκεια αν οι περιστάσεις ευνοήσουν και επιτρέψουν... Τέλος αν η πρόταση αυτή είναι και ισχύει όπως περιγράφεται και αναλύεται αρχικά ανεπίσημα, κανέναν δεν μπορεί να αφήσει αδιάφορο για το καλύτερο και το συμφερότερο του συλλόγου, όταν πολλοί κοντά και πέριξ αυτού, αδιαφορούν ή αποποιούνται ευθυνών και πρωτοβουλιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: