Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Πάμε γι' άλλα... Αναμενόμενα άκαρπη η σημερινή Γενική Συνέλευση

Όπως αναμενόταν, δεν υπήρξε απαρτία και απέβει άκαρπη η πρώτη απόπειρα της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας. Έτσι ορίσθηκε επαναληπτική σε νέα ημερομηνία και ώρα, το ερχόμενο Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στις 19:30 το απόγευμα στο ίδιο μέρος(Δημοτικό Μέγαρο) και με την ίδια θεματολογία.
Εκτός των άσχημων συναισθημάτων που αποκομίζει κανείς αντικρύζοντας την εικόνα και της σημερινής προγραμματισμένης Γενικής Συνέλευσης, το συμπέρασμα που βγάζει αβίαστα, είναι ότι επικρατεί πλήρης αδαφορία, απαξίωση και περιφρόνηση από μέλη, παράγοντες, γονείς και φίλους(παλιούς και νέους) για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου! Ούτε από περιέργεια δεν πέρασαν να δουν και να ακούσουν, πόσο μάλλον να στηρίξουν έστω μια μικρή πιθανότητα δημιουργίας διοίκησης με την πρώτη φορά, ώστε ο σύλλογος να μην βρεθεί για ακόμη μία χρονιά τέτοια εποχή, σε διοικητικό αδιέξοδο με ορατό τον κίνδυνο διάλυσης. Τη δε επαύριον, κι αυτό είναι το οξύμωρο, ο αριθμός αυτών που θα ρωτούν -μόνο υποκριτικά και «καφενειακά» κατά την άποψή μου- για την τύχη της Γενικής Συνέλευσης και του συλλόγου, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων των οποίων τις αγνές προθέσεις γνωρίζουμε όλοι οι «παροικούντες» την Πέλλα, θα είναι απείρως πολλαπλάσιος των παρευρεθέντων της σημερινής συνάντησης! Ανήκουστο, σ' ένα χωριό 3.000 και πλέον κατοίκων, εκ των οποίων ένας πολύ μεγάλος αριθμός ποδοσφαιρόφιλοι, να αναζητούνται 4-5 ή και ακόμα 9 άνθρωποι, για να δημιουργηθεί ένα διοικητικό σχήμα, για σύλλογο του δημοφιλέστερου αθλήματος παγκοσμίως!
Ένας απόλυτα πετυχημένος διαχρονικά σύλλογος σχεδόν σε όλους τους τομείς, με πολυσύνθετο ρόλο και προσφορά στην κοινωνία της Πέλλας, με πολύ χαμηλό οικονομικό προϋπολογισμό ώστε να μην προβληματίζεται κανείς για την συμμετοχή του τόσο στο ευρύτερο διοικητικό σχήμα, όσο και στην διοικούσα επιτροπή, που είναι σχεδόν έτοιμος με ένα σπουδαίο ρόστερ ποδοσφαιριστών και αξιόλογο προπονητή, όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει, αλλά και να μεγαλουργήσει, επιτυγχάνοντας επιτέλους και την πολυπόθητη υπέρβαση.
Για να διακωμωδήσουμε ακόμα περισσότερο «το γελοίον του πράγματος» για την σημερινή εικόνα στην υπόθεση "Γενική Συνέλευση", θα αναφέρουμε μόνο το εξής παράδοξο, κι αυτό ίσως τα λέει όλα, ότι δεν υπήρξε απαρτία ούτε στην απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή, η οποία όρισε την μέρα, την ώρα και τον τόπο της, έστω κι αν κάποιοι ήταν απόλυτα δικαιολογημένοι! Ας ελπίσουμε ότι στην επαναληπτική τα πράγματα θα είναι ελαφρώς καλύτερα από πλευράς παρουσίας και διαθεσιμότητας, γιατί πολύ καλύτερα δυστυχώς δεν αναμένεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: