Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - Π.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ (0-0)2-0.

     Χωρίς κανέναν απολύτως σχολιασμό για την εικόνα του αγώνα, θα αναφέρουμε μόνο ότι αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, άφησαν καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον. Χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του ο κ. Κιούρκας, με τους παίκτες που μάλλον προορίζονται ως «βασικοί» για το ματς κυπέλλου με τον Άρη Προφήτη Ηλία, να αγωνίζονται μόλις ένα 25λεπτο.
    Ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο ημίχρονο, με την καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους σε σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι. Γρήγορο γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου για την γηπεδούχο ομάδα που πήρε προβάδισμα στο σκορ, για να έρθει κι ένα δεύτερο λίγο πριν το τέλος, για να οριστικοποιήσει το τελικό 2-0 και την δίκαιη νίκη του Π.Α.Ο.Κ.
Στα αξιοσημείωτα το χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στην εκπνοή, το οποίο απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Σαραφίδης.
   Δυσαρέσκεια προκάλεσε στους πολυπληθείς και πάλι φίλους της Πέλλας, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα με την απαίτηση εισιτηρίου από την διοίκηση του Π.Α.Ο. Κουφαλίων, αλλά και την έλλειψη ενημέρωσης από την διοίκηση της Πέλλας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο....άκου να γνωρίζει η διοίκηση για το εισητήριο και να μην λέει τίποτα στους φιλάθλους της.....Αίσχος και πάλι αίσχος!!!

Πέτρος Κάνος είπε...

Δεν είπε κανείς ότι γνώριζε η διοίκηση της Πέλλας και το απέκρυψε. Αλλά ότι κακώς δεν γνώριζε για να ενημερώσει... Σε απλά ελληνικά είναι γραμμένο το κείμενο. Αν πιστεύεις ότι υπάρχουν «μάγισσες» μην τις ψάχνεις εδώ. Αυτό που υπάρχει, είναι μόνο μια άλλη άποψη διαφορετική απο την δική σου.

Ανώνυμος είπε...

Τρόποι για να αλλάξεις κάτι επιφανειακά και να πνιγείς υπάρχουν πολλοί.
Τρόπος να σωθείς μόνο ένας: να μην κρατάς τα μάτια σου κλειστά στην πραγματικότητα.

Πέτρος Κάνος είπε...

Και οι δύο τρόποι χρειάζονται την δική σου συμβολή για να δώσουν τα αποτελέσματα που αναφέρεις. Όποτε το ζήτημα είναι τι θεωρείς "επιφανειακό" και τι "πραγματικότητα", ώστε να σωθείς ή να πνιγείς. Μπορεί να θεωρείς "πραγματικότητα" το να βάζεις μια πέτρα στον λαιμό σου και να κάνεις την τέλεια κατάδυση και "επιφανειακό" μια βαρκάδα, θεωρώντας ότι επειδή η βάρκα επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας, κάνεις κάτι "επιφανειακά". Με την "πραγματικότητα" πνίγεσαι και με το "επιφανειακό" σώζεσαι..

Πέτρος Κάνος είπε...

Ήμουν στην κερκίδα και αυτά ειπώθηκαν από τους φιλάθλους της Πέλλας κι αυτά μετέφερα στο άρθρο. Τώρα αν την "πραγματικότητα" εσύ την έζησες αλλιώς και όχι "επιφανειακά" όπως εγώ, καλά θα είναι να μας την μεταφέρεις να δούμε μήπως παραλείψαμε κάτι και να το συμπληρώσουμε.