Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Φρένο Μελισσανίδη στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Φρένο στις εκδηλώσεις των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο της προεκλογικής περιόδου προσπάθησε να βάλει χθες το βράδυ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε συνάντηση που είχε μαζί τους στα γραφεία της Aegean.
Το αφεντικό της ομάδας θεωρεί ότι έχει παρατραβήξει το θέμα με τις ανακοινώσεις και γενικότερα τις αντιδράσεις που ξέσπασαν τις προηγούμενες μέρες.
«Παιδιά, είναι άλλο θέμα το γήπεδό μας, τα προβλήματα με τον δήμο και το δικαίωμα να διεκδικούμε το δίκιο μας ειρηνικά και κόσμια κι άλλο να δίνεται η εντύπωση πως εμείς το πάμε κομματικά κι έχουμε στραφεί εναντίον ενός κόμματος ή τοποθετούμαστε υπέρ άλλου. Δεν έχουμε καμιά δουλειά να ανακατευόμαστε στα προεκλογικά. Δεν έχουμε θέση σε αυτά και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το γήπεδο», ήταν η βασική τοποθέτησή του.
Ο Μελισσανίδης τούς είπε ακόμη πως δεν μπορεί να δεχτεί να δίνεται η εντύπωση ότι κατευθύνει ο ίδιος αντιδράσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε πως η ΑΕΚ συνολικά βγαίνει χαμένη όταν δίνει αυτή την εντύπωση.
«Υπάρχουν άνθρωποι με σημαντικές θέσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που μας έχουν βοηθήσει και έχουν διάθεση να παίξουν θετικό ρόλο στη συνέχεια. Μας το έχουν δείξει στην πράξη. Με το να φαίνεται πως εμείς τα έχουμε βάλει συνολικά με το κόμμα, τους αποξενώνουμε, τους στερούμε τη δυνατότητα παρέμβασης για να βρεθεί μια λύση και τελικά παίζουμε το παιχνίδι της μερίδας εκείνης που δεν θέλει το γήπεδο», επισήμανε σχετικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να πεις την αλήθεια ρε Μελισσανιδη. Φοβάσαι μήπως ο Σύριζα όταν γίνει κυβέρνηση, σου πάρει αυτά που εκλεψες απ το ελληνικό δημόσιο. Κι αυτά που λες είναι αλλά λόγια ν'αγαπιόμαστε.