Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Φιλικός αγώνας: Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - Μακεδονικός Μ. Μοναστηρίου (3-0)8-0

Ακόμα πιο βελτιωμένος παρουσιάσθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος στο δεύτερο φιλικό του, διασύροντας και τον Μακεδονικό Μ. Μοναστηρίου με 8-0. Πολύ καλό ποδόσφαιρο, μεγάλη διάθεση, πειθαρχία και σοβαρότητα ήταν μερικά από τα στοιχεία που εμφάνισε η Πέλλα σήμερα στο γήπεδο, απέναντι σ' έναν αντίπαλο με περγαμηνές και ηχηρές μεταγραφές, που όμως δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να παρουσιάσει.
Η Πέλλα καταιγιστική τόσο στο πρώτο που βρήκε κάποια αντίσταση, αλλά κυρίως στο δεύτερο που μετέτρεψε το παιχνίδι σε μονότερμα και σε πλούσια ποδοσφαιρική παράσταση, σαφώς ικανοποίησε το τεχνικό του δίδυμο και τους παράγοντες, αλλά και τους 100 και πλέον θεατές που βρέθηκαν σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Πέλλας.
Όμως παρά το καλό ποδόσφαιρο και όλα τα θετικά που έβγαλε σήμερα στο γήπεδο, δεν κατάφερε να κρύψει και τις αδυναμίες της, πράγμα που θα κάνει τον κ. Νινιατσούδη κι αν χρειαστεί την διοίκηση, άμεσα να τις καλύψουν.
Τα τέρματα που τα περισσότερα ήταν υπέροχα σε δημιουργία και εκτέλεση πέτυχαν, οι Γάκης(4), Βογιατζής(2), Καραμούζας(2), ενώ χάθηκαν και αμέτρητες ευκαιρίες... Επόμενο φιλικό την ερχόμενη Τετάρτη με το Λυκόστομο στην Πέλλα.








Δεν υπάρχουν σχόλια: