Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Το 2016 ναι είναι μια χρονιά χωρίς τρόϊκα, χωρίς λιτότητα και χωρίς τη μνημονιακή μπότα στη χώρα

Τα κάλαντα έψαλλαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα νέα γραφεία της Λαϊκής Ενότητας (Πατησίων 14, Στοά Φέξη) η χορωδία και το χορευτικό της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου, «Το Κούγκι», παρουσία του επικεφαλής της ΛΑ.Ε Παναγιώτη Λαφαζάνη, πολλών κεντρικών στελεχών του μετώπου αλλά και φίλων της ΛΑ.Ε.
Στη μικρή εκδήλωση, που ακολούθησε τα κάλαντα, στα γραφεία της ΛΑ.Ε τραγουδήθηκαν, με τη συνοδεία κλαρίνου και τύμπανου, σειρά από παραδοσιακά και κλέφτικα ηπειρώτικα τραγούδια, τα οποία, μαζί με το ηπειρώτικο χορευτικό, χόρεψαν με κέφι ο Παν. Λαφαζάνης, τα στελέχη και οι φίλοι/ες της ΛΑ.Ε σε μια γιορταστική και αισιόδοξη ατμόσφαιρα.
Η πρόεδρος του Χορευτικού Λίλιαν Παπαδοπούλου και τα μέλη του και τα μικρά παιδιά που το συνόδευαν, απηύθηναν στον επικεφαλής της ΛΑ.Ε και τα στελέχη της ευχές για μια καλύτερη χρονιά και πρόοδο του μετώπου.
Ο επικεφαλής και τα στελέχη της ΛΑ.Ε ευχαρίστησαν τη χορωδία και το χορευτικό της Ένωσης και αντάλλαξαν ευχές για το νέο χρόνο. Ο κ. Λαφαζάνης ευχήθηκε «το 2016 να είναι μια χρονιά συμπαράταξης όλων των αριστερών, προοδευτικών, πατριωτικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων  για μια χρονιά χωρίς τρόικα, χωρίς λιτότητα και χωρίς τη μνημονιακή μπότα».
Ολόκληρη η δήλωση του Παναγ. Λαφαζάνη στα μέσα ενημέρωσης για τον καινούργιο χρόνο είναι η εξής:
«Χρόνια πολλά σε όλους και όλες με υγεία, ειρήνη και αλληλεγγύη. Χρόνια πολλά πρώτα απ΄ όλα στους νέους και τις νέες μας με την ευχή να βρουν όλοι και όλες δουλειά και να μείνουν στην πατρίδα μας.
Εύχομαι με τους αγώνες μας να γίνει το 2016 αφετηρία για μια Ελλάδα δημοκρατική και ανεξάρτητη, για μια Ελλάδα χωρίς την τρόικα, χωρίς λιτότητα και χωρίς τη μνημονιακή μπότα.
Εύχομαι με τις κοινές μας προσπάθειες να μην κοπεί ούτε ένα ευρώ από τις συντάξεις το 2016 και να υπάρξει μια γενναία σεισάχθεια στα δάνεια για τους οικονομικά αδύνατους και τις μικρές επιχειρήσεις. Χρόνια πολλά».
 
Πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: