Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Πέλλα - Άψαλος (0-0)0-0. Η δουλειά μας ήταν και τελείωσε «λάσπη», χωρίς ν' «ανεβούμε» τον Όλυμπο... Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων

Σ' έναν αγώνα που δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ, Πέλλα και Άψαλος μέσα σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό με συνεχή βροχή και αέρα, «κόλλησαν» στην λάσπη και μοιραία μοιράσθηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, στο στείρο όσο και δίκαιο τελικό 0-0.
Η Πέλλα είχε την υπεροχή αλλά με τεράστια δυσκολία στη δημιουργία φάσεων εξαιτίας της άθλιας κατάστασης του γηπέδου, δεν μπορούσε να βρει τρόπους να «ανέβει» τον Όλυμπο, ενώ η Άψαλος που την «ευνοούσε» το γήπεδο, έπαιζε αμυντικά και όσο της επιτρεπόταν την κόντρα, ψάχνοντας την ευκαιρία να κλέψει το παιχνίδι. Ούτε η γηπεδούχος που είχε τις περισσότερες φάσεις τα κατάφερε, ούτε η φιλοξενούμενη. Δύο δοκάρια για την Πέλλα, ένα για την Άψαλο, που προήλθαν όλες από τυχαίες προσπάθειες και καραμπόλες μέσα στο νερό και τη λάσπη.
Η Πέλλα που από την αρχή της χρονιάς παίζει στα όριά της λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων που έχει αλλά κι απ' αυτά που της προκύπτουν από παιχνίδι σε παιχνίδι, έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει το τρίτο της βαθμολογίας Άσπρο που ηττήθηκε σήμερα στο Μάνδαλο και να απεμπλακεί περισσότερο από δυσάρεστα σενάρια που παραμένουν όμως ρεαλιστικά βλέποντας κανείς τον βαθμολογικό πίνακα. Η Άψαλος που συνεχίζει να ψάχνει βαθμούς παντού, μπορεί να μην κατάφερε για ακόμη μία χρονιά να κερδίσει στην Πέλλα, εντούτοις ο χρυσός βαθμός που απέσπασε, ίσως την βοηθήσει στη μάχη που θα δώσει μέχρι τέλους για την σωτηρία. 
Να σημειωθεί ότι η Πέλλα τα τελευταία 20 λεπτά αγωνίσθηκε με τερματοφύλακα τον Ίμπα, λόγω τραυματισμού του Γιαβάση, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο νεαποκτηθείς Καραγιάννης. Ανακοινώθηκε από τον Άρη Αθύρων και αποτελεί παρελθόν και ο Βελκόπουλος, μετά τον Κούμπου που μεταγράφηκε στην Αυγή. Ο Πέικος επίσης παραμένει εκτός, αφού απέχει απ' όλες τις εκδηλώσεις της ομάδας.
Η σύνθεση της Πέλλας: Γιαβάσης(Στάγκος), Παλιάικος(Σταυρακάκης), Σιαματάς, Ίμπας, Παναγιωτέλης, Καραγιάννης, Καμπούρης, Μπουράκης, Σαλίκας, Γάκης, Καρασμάνης(Σιάγκας)

Αρκετά ήταν τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών σε όλες τις κατηγορίες, ενώ για την Α1 μόνο το Αλμωπός Αριδαίας - Εθνικός Γ.. Στα δύο που διαξήχθησαν αίσθηση προκαλεί η ευρεία νίκη του «κουρασμένου» από το κύπελλο Μανδάλου επί του Άσπρου, ενώ η ευρεία νίκη της Αναγέννησης Γ. μάλλον οφείλεται περισσότερο στην πρόωρη αποβολή από το πρώτο ημίχρονο παίκτη του Λουτρακίου, παρά στην αγωνιστική της «αναγέννηση», αφού το παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ντέρμπι.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, ξεχωρίζουν η 6άρα του πρωτόπορου Μαυροβουνίου στον 1ο όμιλο της Α' ερασιτεχνική και η 5άρα των Εσωβάλτων στον 2ο της Β' ερασιτεχνικής. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Τα αποτελέσματα είναι μια προσφορά
 
Α1 ερασιτεχνική
Μ.Α. Πέλλας - Όλυμπος Αψάλου 0 - 0
Αναγέννηση Γιαννιτσών - Άρης Λουτρακίου 5 - 1
Δόξα Μανδάλου - Ηρακλής Άσπρου 4 - 1
Αλμωπός Αριδαίας - Εθνικός Γιαννιτσών Αναβολή

Α ερασιτεχνική-1ος όμιλος
Ευρωπός Φούστανης - Δόξα Μαυροβουνίου 2 - 6
Ηρακλής Γαρεφείου - Πολυκάρπη & Μοναστηράκι 2 - 2
Νίκη Καλής - ΠΑΟ Κερασιάς 1 - 1
Ορφέας Ριζαρίου - Ελπίδα Έδεσσας 0 - 1

Α ερασιτεχνική-2ος όμιλος
ΠΑΟ Δαμιανού - Μ.Α. Αρσενίου 1 - 2
Φίλιππος Γιαννιτσών - Δόξα Π. Μυλοτόπου Αναβολή
Α.Ε. Καρυώτισσας - Φίλιππος Σταυροδρομίου Αναβολή
Μ.Α. Δροσερού - ΠΑΟΚ Γιαννιτσών Αναβολή

Β ερασιτεχνική-2ος όμιλος
Μ.Α. Εσωβάλτων - Λιπαρό 5 - 2
Ολυμπιάς Κρ. Βρύσης - Άρης Αθύρων Αναβολή

Δεν υπάρχουν σχόλια: