Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Νίκη για το Παιδικό των "Ικάρων" Γιαννιτσών με αντίπαλο τον Γ.Α.Σ. Έδεσσας 2011

Μία ακόμα νίκη σημείωσαν οι παίδες των "Ικάρων" Γιαννιτσών αυτή τη φορά με αντιπάλους τους αθλητές του Συλλόγου ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2011.
Οι νεαροί μπασκεμπωλίστες των Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου επικράτησαν απέναντι στην αξιόλογο ομάδα της Έδεσσας, στο κλειστό γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδου" πραγματοποιώντας, κατά διαστήματα, πολύ καλή εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.
Σπόντης Νίκος(Ίκαροι) "...Αυτό που επιθυμούσαμε εμείς σήμερα ήταν να αποκτήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού ώστε να δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους αθλητές μας που δεν είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Κάναμε μία σχετικά καλή αρχή στον αγώνα και θέλαμε να φύγουμε με μια καλή εμφάνιση και απόδοση από το παρκέ ,πράγμα που καταφέραμε. Κάθε εντός έδρας παιχνίδι μετρά, κάθε εντός έδρας νίκη σε φέρνει ακόμα πιο κοντά στην καλυτερη ψυχολογία.. Θα ήθελα να δώσω όμως συγχαρητήρια και στα παιδιά της Εδεσσας για την μαχητικότητα και το πείσμα που παρουσίασαν μέχρι το τελικό σφύριγμα! Μπράβο λοιπόν σε όλους!...".
Σερέτης Θεολόγος(Ίκαροι) "...Τα μικρά παλικάρια μας γέμισαν με χαρά και περηφάνια και άξια πρόσθεσαν μιά ακόμα νίκη στην πολύ καλή πορεία τους στο παιδικό πρωτάθλημα. Η ομάδα της Έδεσσας είναι μαχητική και υποσχόμενη αλλά εμείς είχαμε κυρίαρχο ρόλο σε όλο το ματς δημιουργώντας την αίσθηση ότι το «Έλλη Μυστακίδου» έγερνε από τη μία πλευρά.
Να σημειώσω εδώ την πολύ καλή εμφάνιση των πρωτάρηδων στο παιδικό πρωτάθλημα που μας γέμισε με αισιοδοξία και χαρά καθώς δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι και προσπάθησαν για το καλύτερο!. Θα είναι όμως λάθος να αδικήσουμε όλα τα υπόλοιπα παιδιά καθώς ο καθένας που πήρε το χρόνο του έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και μπήκαμε με φόρα στην καινούρια χρονιά!..Μπράβο σε όλους!...."




Δεν υπάρχουν σχόλια: