Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Widget προγνωστικών στοιχήματος στο @P e l l a από την GoldenBet

Η GoldenBet προσφέρει τα έγκυρα προγνωστικά της για το Πάμε Στοίχημα μέσω του @P e l l a. Τα προγνωστικά ανανενώνονται καθημερινά και τουλάχιστον 2 φορές μέσα στην ημέρα. Το widget των προγνωστικών βρίσκεται στην δεξιά στήλη του blog. Καλές επιλογές και καλά ταμεία! Λίγα λόγια για την GoldenBet και το μοντέλο ανάλυσης των αγώνων...
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ – GOLDENBET.EU 
Καλώς ήρθατε στη στοιχηματική κοινότητα της GOLDENBET!
Η εξειδικευμένη ομάδα μας αναλύει με ένα ειδικό μοντέλο, βασισμένο στη στατιστική, τη φυσική και τα μαθηματικά, τους αγώνες του στοιχήματος και σας παρουσιάζει τα προγνωστικά της.
Το μοντέλο της GOLDENBET αποτελεί πνευματική της ιδιοκτησία και δεν είναι κοινοποιήσιμο.
Το μοντέλο της GOLDENBET έχει δοκιμαστεί σε ένα τεράστιο πλήθος ποδοσφαιρικών αγώνων, αποδίδει σταθερά αποτελέσματα και ως εκ τούτου εγγυάται ως ελάχιστη απόδοση ποσοστό άνω του 65%.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε τουλάχιστον 6 από τους 10 αγώνες που εκτιμώνται, η επαλήθευση είναι δεδομένη.
Όπως είναι εύλογο, ο συγκεκριμένος υπολογισμός γίνεται με βάση τον ετήσιο μέσο όρο.
Άρα τα ποσοστά ανά ημέρα μπορεί να έχουν τις σχετικές διακυμάνσεις όμως σε βάθος χρόνου η απόδοση του 65% είναι εξασφαλισμένη.
Η ομάδα της GOLDENBET καθημερινά και δωρεάν προσφέρει προγνωστικά στοιχήματος θέλοντας να ενημερώσει και να βοηθήσει τον επαγγελματία ή τον ερασιτέχνη παίκτη.
Τα στοιχεία του συστήματος δίνουν στατιστικά πλεονεκτήματα στους παίκτες, ωστόσο, όπως είναι αυτονόητο, οι τελικές επιλογές και η στρατηγική που θα εφαρμόσουν είναι αποκλειστική τους ευθύνη.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ
Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι τα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση καθώς στο ποδόσφαιρο, όσο σε κανένα άλλο άθλημα, καιροφυλακτεί η έκπληξη.
Κατά τη γνώμη μας, το στοίχημα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα : δεν υπάρχουν ούτε γκουρού, ούτε απόλυτη επιτυχία.
Ωστόσο δεν μπορεί να αγνοηθεί το εργαλείο της στατιστικής καθώς μπορεί να αποτελέσει μια πολύτιμη «πυξίδα» για το πού θα γείρει η πλάστιγγα κάθε αγώνα.
Αυτό προσφέρουμε εδώ!
Το στατιστικό μοντέλο της GOLDENBET έχει αφενός την ιδιαιτερότητα να εντοπίζει τις παγίδες που κρύβονται σε διάφορους αγώνες στους οποίους υπάρχει η σήμανση No Bet και Risky, αφετέρου να επιλέγει αγώνες στους οποίους μια ομάδα έχει σαφώς τις πιθανότητες με το μέρος της (Value, Gold).
Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και η αξιοπιστία των μετρήσεων και των αποτελεσμάτων, τα προγνωστικά αυτά καθ’ αυτά, έχουν εκτιμηθεί από δεκάδες χιλιάδες παίκτες του Πάμε Στοίχημα στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως μέσω της μητρικής ιστοσελίδας (www.goldenbet.com).

Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ …ΜΕΤΡΑΕΙ !
Πράγματι η GOLDENBET είναι η μοναδική ιστοσελίδα για στοίχημα που μετράει τα αποτελέσματά της!
Κάθε μέρα, μέσω των μετρητών, παρουσιάζονται οι επιδόσεις του στατιστικού μοντέλου και οι επισκέπτες κρίνουν μόνοι τους ποιοι εξάγουν τα καλύτερα προγνωστικά.
Εδώ δεν θριαμβολογούμε με την παραμικρή επιτυχία, ούτε κρύβουμε τις αποτυχίες μας : η αλήθεια των αριθμών μιλάει από μόνη της!
Μείνετε λοιπόν μαζί μας και συμβουλευτείτε τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος της GOLDENBET.
Επίσης μπορείτε και εσείς να δώσετε τις προβλέψεις σας, τόσο μέσα από το μηχανισμό ψηφοφορίας που έχουμε δημιουργήσει, αλλά και πιο αναλυτικά μέσα από το φόρουμ Fanatikosforum.com.
Μπείτε τώρα στο μαγικό κόσμο των προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
1.Το μοντέλο της GOLDENBET είναι αμιγώς στατιστικό-μαθηματικό βασισμένο σε συγκεκριμένες σταθερές και δεν δίνει τη δυνατότητα συνυπολογισμού ανεξάρτητων μεταβλητών οι οποίες ενδέχεται να αλλοιώσουν την εικόνα ενός αγώνα.
Τέτοιες μεταβλητές μπορεί να είναι μια κόκκινη κάρτα και η συνεπαγόμενη αριθμητική υπεροχή κάποιας ομάδας, ο τραυματισμός ενός βασικού παίκτη, τα διαιτητικά λάθη, οι ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες κ.α.
2.Τα υψηλά ποσοστά επαλήθευσης αφορούν τα σημεία με τα σύμβολα GOLD και VALUE και όχι τα σημεία με το σύμβολο RISKY.

***Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 21 ετών***
***Παίξτε με σύνεση. Ο τζόγος ενδέχεται να γίνει εθιστικός. Εγκυμονεί οικονομικό ρίσκο και ρίσκο εξάρτησης. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114***

Δεν υπάρχουν σχόλια: