Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Κάρτες Διαρκείας 2016-17

Από χθες το βράδυ τέθηκαν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Νέα αγωνιστική χρονιά, νέα όνειρα, νέοι στόχοι, νέες προσδοκίες, νέες φιλοδοξίες!
Οι φίλοι της ομάδας μας, που για ακόμη μία χρονιά αναμένεται να αποτελέσουν την κινητήρια δύναμη και τον βασικό αρωγό της νέας προσπάθειας, μπορούν να τις προμηθευτούν άμεσα από τους ανθρώπους της διοίκησης. Για τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου πέραν της ηθικά «υποχρεωτικής» προμήθειας μιας κάρτας για προσωπική χρήση, ανάλογα με τη διάθεση του καθενός, αυτά μπορούν να προμηθευτούν όσες περισσότερες δύνανται, ώστε οι κάρτες διαρκείας να φτάσουν σε όσο τον δυνατόν περισσότερα χέρια, συμβάλλοντας έτσι λιγότερο ή περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση και τη βιωσιμότητα του συλλόγου μας.
"Όχι πολλά από λίγους, αλλά λίγα από πολλούς", είναι το δόγμα και η λογική που καλείται να ακολουθήσει ο σύλλογος τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια, όσο δηλαδή και το διοικητικό χρονοδιάγραμμα που αποφασίστηκε στην καλοκαιρινή Γενική Συνέλευση, όταν προέκυψε και το νέο διοικητικό σχήμα, αυτό των εγγεγραμμένων μελών, προκειμένου κανείς να μην βρεθεί στο τέλος της χρονιάς, πέραν του δέοντος οικονομικά επιβαρυμένος.
Οι κάρτες διαρκείας και φέτος κοστίζουν μόλις ένα μικρό συμβολικό ποσό και καλύπτουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε κύπελλο και πρωτάθλημα(εξαιρείται ο τελικός κυπέλλου, αν και εφόσον η ομάδα μας φτάσει σ' αυτόν και τεθεί τυπικά γηπεδούχος). Οι κάρτες θα είναι αυστηρά προσωπικές και κάθε μέλος της διοίκησης υποχρεωτικά θα πρέπει να σημειώνει το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της κάρτας σε όποιον την προμηθεύει. Επίσης με απόφαση της διοίκησης, φέτος θα υπάρχει κι ένα επιπλέον κίνητρο για την αγορά της κάρτας. Ανάλογα με την διάθεση των καρτών διαρκείας, θα υπάρξουν με δημόσια κλήρωση των αριθμημένων καρτών και ανάλογα δώρα. Έτσι:
  • Με συνολική διάθεση 100 κάρτων διαρκείας θα κληρωθεί 1 Τάμπλετ
  • Με συνολική διάθεση 125 καρτών διαρκείας θα κληρωθούν 2 Τάμπλετς
  • Με συνολική διάθεση 150 καρτών διαρκείας θα κληρωθούν 3 Τάμπλετς
Έλα δίπλα στην ομάδα, στήριξε την προσπάθεια!
Η διοίκηση τέλος, ευχαριστεί θερμά τον χορηγό των καρτών διαρκείας:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καμια μεταγραφη θα κανει η διοικηση ; Μονο στα λογια μεινατε. Στην γενικη συνελευση ειπωθηκε πως οι στοχοι της ομαδας θα ειναι να πρωταγωνιστησει στο πρωταθλημα. Στηριζουμε αλλα οχι και να βλεπουμε την ομαδα να χαροπαλευει στις τελευταιες θεσεις

Πέτρος Κάνος είπε...

Ήδη υπάρχουν 16 νέα πρόσωπα στην ομάδα μας με προοπτική το επόμενο διάστημα να γίνουν ίσως και 18-19, συν 2 οι περσινές ανανεώσεις, φτάνουμε και ξεπερνάμε τις 20 νέες προσθήκες! Όλοι τους καλοί ποδοσφαιριστές, ταλαντούχοι και φιλόδοξοι. Οι στόχοι της ομάδας μας ήταν, είναι και θα είναι πάντα πρωταγωνιστικοί, κανείς όμως εκ των προτέρων δεν μπορεί να κάνει «μεταγραφή» και συμβόλαιο με την επιτυχία. Αν έχεις εσύ καμία πετυχημένη συνταγή, καλοδεχούμενη να την ακούσουμε και να τη συζητήσουμε, αν φυσικά αυτή είναι ρεαλιστική και δεν ξεπερνά τις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου και των ανθρώπων που συνεισφέρουν και τον βοηθούν.
Τι εννοείς λοιπόν «Καμιά μεταγραφή»; Αν εννοείς Πογκμπά και Ιγουαΐν, σε διαβεβαιώνω ότι δεν θα πάρουμε! Η δική σου απαισιόδοξη «ενόραση» και ίσως κάποιο αρνητικό «κληρονομικό χάρισμα», βλέπουν την καταστροφή και την συντέλεια και ότι ήδη η ομάδα μας πριν καν ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της «...να χαροπαλεύει στις τελευταίες θέσεις». Κράτα τις εκτιμήσεις και τις προβλέψεις σου, αλλά να μας επιτρέψεις σε όλους εμάς που είμαστε πιο κοντά στην ομάδα μέλη, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι, να μην συμμεριζόμαστε την απαισιοδοξία και την καταστροφολογία σου.
Διαχρονικό και πάγιο αίτημα και προσδοκία των φίλων, χορηγών, δωρητών και παραγόντων της Πέλλας, αλλά φαντάζομαι και δικό σου, ήταν στην ομάδα μας να υπάρχουν γηγενείς ποδοσφαιριστές, όπως φυσικά επιθυμούν και σε κάθε χωριό για την ομάδα τους και να μην ξοδεύονται απερίσκεπτα τα χρήματα για ποδοσφαιριστές που καλοπληρώνονται και δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα και δεν επιτυγχάνουν τελικά τους υψηλούς στόχους του συλλόγου. Οι βάσεις γι' αυτό μπήκαν τα προηγούμενα χρόνια σποραδικά και φέτος έγινε στην κυριολεξία η μεγάλη υπέρβαση, και ο αριθμός των γηγενών αυξήθηκε σε πρωτόγνωρα υπερθετικό βαθμό! Εσύ τι ακριβώς θέλεις σήμερα, γνωρίζοντας τα οικονομικά δεδομένα των ομάδων και της δικής μας εν προκειμένω, αδυνατώ να καταλάβω πραγματικά! Αν σου περισσεύουν χρήματα για τρανταχτές μεταγραφές και παράλογες υπερβάσεις, ιδού η Ρόδος λοιπόν! Είχες την ευκαιρία σου το καλοκαίρι, θα την έχεις και το επόμενο... Η διοίκηση είναι διαθέσιμη και δεν εννοώ μόνο την 9μελη διοικούσα επίτροπή, να σ' ακούσει και να δεχτεί τις ρεαλιστικές προτάσεις σου αν υπάρχουν. Αν δεν υπάρχουν όμως τέτοιες, φρόνιμο είναι να σωπάσεις και να στηρίξεις όχι την παρούσα διοίκηση, αλλά τα παιδιά της ομάδας μας, τα οποία είναι βέβαιο ότι έχουν και αξιόλογο παρόν και λαμπρό μέλλον!