Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Α1 ερασιτεχνική - 15η αγωνιστική: Μ.Α. Πέλλας - Εθνικός Γιαννιτσών

Έναν κομβικής ψυχολογικής, αγωνιστικής και βαθμολογικής σημασίας αγώνα δίνει το ερχόμενο Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στις 3 το μεσημέρι η ομάδα μας, υποδεχόμενη στην Πέλλα τον ανεβασμένο και φιλόδοξο Εθνικό Γιαννιτσών, στα πλαίσια της 15η αγωνιστικής της Α1 ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Πέλλας.
Η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια στο νέο ξεκίνημα που έκανε με το σημαντικό διπλό της περασμένης αγωνιστικής στην Καλή, βρίσκοντας πρώτα απ' όλα σταθερό και καλό αγωνιστικό ρυθμό με ανάλογη απόδοση, κι αν είναι δυνατό να πλησιάσει τις υψηλότερες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το πρώτο βήμα έγινε με την πρώτη νίκη μετά από καιρό στο πρωτάθλημα και την αποβολή του άγχους -βαθμολογικού και αγωνιστικού- που της επέφεραν τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα. Η συνέχεια ανήκει στους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο και ότι θα πρέπει να τους σέβονται όλους, σ' αυτό το ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα και ότι τα περισσότερα εξαρτώνται από την δική τους παρουσία, απόδοση και διάρκεια.
Αντίπαλος ο Εθνικός Γιαννιτσών που μετά το χειμερινό μεταγραφικό του «λίφτινγκ», είναι εντελώς άλλη ομάδα απ' αυτή που η ομάδα μας νίκησε με 0-2 τον πρώτο γύρο στα Γιαννιτσά(είναι ο αγώνας-σημείο αναφοράς σε ότι αφορά την καλύτερη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας μας). Ίσως είναι η πιο ενισχυμένη ή τέλος πάντων από τις 2-3 πιο ενισχυμένες της κατηγορίας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Φυσικά μπορεί να ενισχύθηκε αισθητά, αλλά όλες οι ομάδες έχουν τις αδυναμίες τους και η ομάδα μας που τον αντιμετώπησε πρόσφατα με εναλλακτική ενδεκάδα σε φιλική αναμέτρηση και τον νίκησε με 3-0, το διαπίστωσε «ιδίοις όμμασι». Βέβαια αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με την φιλική αναμέτρηση, κι έχοντας και τον χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι, προμηνύει μεγάλη μάχη για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Εθνικός τρέχει ένα σερί τριών νικηφόρων αγώνων χωρίς να δεχτεί τέρμα, διαθέτοντας συνολικά την τρίτη καλύτερη άμυνα του πρωταθήματος και μία αρκετά κυνική επίθεση, χαρακτηριστικά μιας αρκετά ισορροπημένης και επικίνδυνης ομάδας. Τον χωρίζουν από την ομάδα μας 4 βαθμοί και καταλαμβάνει μέχρι στιγμής την 4η προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Θεωρώ περιττό να πω ότι η βοήθεια του κόσμου θα είναι υπερπολύτιμη, αν αυτός αποφασίσει κάποια στιγμή σοβαρά να ανέβει μαζικά στο γήπεδο στηρίζοντας την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: