Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

«Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία» ευχήθηκε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

Σε μια σεμνή τελετή η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά υποδέχθηκε εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, τοπικών αναπτυξιακών και παραγωγικών φορέων καθώς και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου στην Έδεσσα, μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε από τον Πατέρα Μάξιμο, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ μεταφέροντας τις ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Περιφερειακές Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη και Μαρία Καράμπελα, ενώ, οι κ.κ. Βασίλης Βασιλειάδης και Πέτρος Ζέρζης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν, ο Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Στρατηγός Δημήτριος Γλυμής, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, εκπρόσωποι φορέων, στελέχη και συνεργάτες της Π.Ε. Πέλλας.
Τυχεροί της ημέρας υπήρξαν ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πέλλας Δρ. Χρήστος Μπιμπίτσος, ο Προϊστάμενος Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Συμεών Μαρνασίδης, ο υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Βασίλειος Λάμπρου, ενώ, στην ίδια Διεύθυνση «έπεσε» το φλουρί από την βασιλόπιτα των υπηρεσιών.
Ακολουθεί ένα απόσπασμα του χαιρετισμού της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνάς Αηδονά:
«Σας καλωσορίζω και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στη σημερινή εκδήλωση του αγιασμού και της κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Είναι μικρό το χρονικό διάστημα το οποίο βρίσκομαι στην Πέλλα, εντούτοις, έχω αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για το επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού όλων των υπηρεσιών.
Είστε οι άμεσοι συνεργάτες και οι άνθρωποι με τους οποίους πρέπει να δώσουμε λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Πέλλας.
Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, πραγματοποιώντας, παράλληλα, σοβαρές και καινοτόμες αλλαγές στην οργάνωση και λειτουργία των επιχειρησιακών μονάδων σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Βρισκόμαστε σε φάση προσαρμογής στα νέα δεδομένα του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Π.Κ.Μ. που τροποποιήθηκε πρόσφατα. Ωστόσο, απαιτείται από όλους μας και, πρωτίστως, από εσάς, τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, υπομονή και μεθοδικότητα στην αντιμετώπιση των ζητημάτων και των θεμάτων που ανακύπτουν.
Μοναδικό μέλημά μας πρέπει να είναι η εξυπηρέτηση του πολίτη, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο για την Πατρίδα μας, με τις προκλήσεις να δημιουργούν ένα περιβάλλον εσωστρεφές και ένα περιβάλλον αστάθειας σε όλα τα επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά με συνεργασία, δουλειά και σύμπνοια θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
Το έργο που γίνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας αποφέρει καρπούς. Παρ’ όλα τα εμπόδια και τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους δηλώνουμε ‘παρών’ στα αιτήματα και προβλήματα των πολιτών. 
Όμως, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και, γι’ αυτό ζητώ από όλους σας συνέπεια και τήρηση των καθηκόντων σας στο ακέραιο, κάτι που τόνισα πριν μερικές μέρες και στη συνάντηση με τους επικεφαλής των υπηρεσιών. 
Καθώς το 2017 είναι ένα έτος με απαιτήσεις και ένα έτος δουλειάς για να πετύχουμε τους στόχους μας, εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας».




Δεν υπάρχουν σχόλια: