Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Καλορίζικη!

Η πρώτη κλήση της Τροχαίας είναι γεγονός στην Πέλλα! Αφού πρώτα είχαν ενημερωθεί οι πάντες με την διανομή ενημερωτικού σημειώματος αλλά και με ανάλογες δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ του νομού και του δήμου από την Δημοτική Αστυνομία, κι αφού είχαν τοποθετηθεί και οι ειδικές πινακίδες στην αρχή και το τέλος του Πεζόδρομου σχετικά με την λειτουργία του από την Τροχαία και τον Δήμο, εντούτοις κάποιοι οδηγοί δεν φαίνεται να συνετίστηκαν.
Την προηγούμενη εβδομάδα κι ενώ η δημοτική αστυνομία είχε κάνει την εμφάνισή της, παρακολούθωντας διακριτικά τις οδηγικές συμπεριφορές και την συμμόρφωση με τη «νέα τάξη πραγμάτων» στον πεζόδρομο της Πέλλας, ορισμένοι οδηγοί εξακολούθησαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να μην παίρνουν χαμπάρι ότι πλέον τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' ότι στο πρόσφατο «αμαρτωλό» παρελθόν και ότι οι κλήσεις για τους παραβάτες θα είναι σε ημερήσια διάταξη και μάλιστα με αρκετά αυστηρά πρόστιμα. Έτσι με την παρουσία του Ανακριτικού της Τροχαίας, η πρώτη κλήση καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα για παράνομη στάθμευση μέσα στον πεζόδρομο Πέλλας!
Εμείς να ευχηθούμε να είναι καλορίζικη και να μην χαριστούν η τροχαία και η δημοτική αστυνομία σε κανέναν παραβάτη, μέχρι επιτέλους να καταλάβουμε τα αυτονόητα σ' αυτόν τον τόπο, ότι η παράβαση είναι παράβαση είτε συμβαίνει σ' ένα μικρό χωριό, είτε στην πρωτεύουσα, σεβόμενοι τους κανόνες και τις αποφάσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια: