Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Λήγει η διάθεση των καρτών διαρκείας του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Στις 31 Οκτωβρίου 2017 είναι καταληκτική ημερομηνία της διάθεσης των καρτών διαρκείας της ομάδας μας. Όσοι και όσες αμέλησαν ή ξέχασαν να τις προμηθευτούν, μπορούν να το πράξουν άμεσα τις εναπομείναντες ημέρες, από τους ανθρώπους της διοίκησης. 
Η οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού μας συλλόγου, είναι ζήτημα όλων σ' αυτόν τον τόπο και όχι μόνο μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που τυγχάνει αυτή την στιγμή να βρίσκονται στην διοικούσα επιτροπή. Μια μικρή οικονομική συμβολή από τον καθένα μας, δεν επιβαρύνει υπερβολικά κανέναν και βοηθάει τα μέγιστα, στην λειτουργία, στον προγραμματισμό και το σημαντικότερο στην βιωσιμότητά του.
Επίσης και θα ήθελα να κλείσω μ' αυτό, βλέπουμε ή πληροφορούμαστε χωριά 600-700 κατοίκων να συγκεντρώνουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους, περισσότερους από 100 φιλάθλους! Είναι τουλάχιστον οξύμωρο σ' ένα χωριό 3.000 και πλέον κατοίκων, εκ των οποίων πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι και φίλαθλοι, να προσέρχονται στο γήπεδο μόλις και μετά βίας 50 άνθρωποι και μάλιστα με έναν σύλλογο που διακρίνεται και διαπρέπει κάθε χρόνο μέσα κι έξω από τα γήπεδα! 
Ας κάνουμε μια νέα αρχή όλοι μαζί από την ερχόμενη κιόλας Κυριακή, για να μπορούμε να διαθέτουμε βιώσιμους και αξιόλογους συλλόγους, για να έχουν την δύναμη και το κουράγιο να συμμετέχουν άνθρωποι που αφήνουν τις δουλειές τους και τα προσωπικές τους υποθέσεις ασχολούμενοι μ' αυτούς, όχι μόνο δημιουργώντας μια ανταγωνιστική ποδοσφαιρική ομάδα ή οποιαδήποτε πετυχημένη συλλογική οντότητα που έχει σχέση με την παράδοση ή τον πολιτισμό -που είναι σημαντικό αλλά ίσως το λιγότερο-, αλλά κυρίως καλύπτοντας μια κοινωνική αναγκαιότητα για τις νέες γενιές και τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: