Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας Maties Pellas και ανασκευάστηκε το ψευδές ρεπορτάζ

Δέχθηκα μέσω «αγγελιοφόρου», τις απαραίτητες εξηγήσεις του διαχειριστή της ιστοσελίδας Maties Pellas κ. Γιώργου Χατζηχρήστου και τις αναρτώ πολύ ευχαρίστως, όπως ακριβώς μου μεταφέρθηκαν.
Ο κ. Χατζηχρήστος ισχυρίζεται ότι το επίμαχο ψευδές ρεπορτάζ, στάλθηκε στην ιστοσελίδα, από άνθρωπο-παράγοντα της ομάδας της Δόξας Μελισσίου(ανέφερε και το όνομα του παράγοντα) και όχι από κάποιον ανταποκριτή ή συντάκτη της ιστοσελίδας και μεις δεν έχουμε κανένα ενδοιασμό να πιστέψουμε καλοπροαίρετα αυτή την εκδοχή. Μπορούμε να δεχτούμε τους ισχυρισμούς του υπευθύνου της ιστοσελίδας, ότι το περιεχόμενο δεν φέρει την υπογραφή της, όχι όμως και με τον τρόπο που αυτή αναρτήθηκε «αβρόχοις ποσίν», προς το φίλαθλο αναγνωστικό κοινό της Πέλλας...
Το ότι δεν φέρει καμία υπογραφή, κάποιο όνομα και δημοσιοποιήθηκε ανώνυμα και ανυπόγραφα στη ιστοσελίδα, δεν «αθωώνει» και δεν «απαλλάσσει» την ιστοσελίδα που το ανήρτησε αβίαστα και απροκάλυπτα προς χάριν και μόνο της αναγνωσιμότητας και της επισκεψιμότητας, χωρίς τη δέουσα δημοσιογραφική διερεύνηση και διασταύρωση της πληροφορίας.
Είναι δημοσιογραφικά αντιδεολογικό και ανάρμοστο, αναρτήσεις δίκην ανώνυμων σχολίων, να βρίσκουν εύκολα και χωρίς καμία επεξεργασία «ηλεκτρονική στέγη», σε έγκριτες και αξιοσέβαστες αθλητικές ενημερωτικές ιστοσελίδες. 
Πληροφοριακά, το «πρόχειρο» και ψευδές ρεπορτάζ ανασκευάστηκε το βράδυ και ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας για την άμεση απόσυρση της ανακριβούς είδησης, που περνούσε πέρα για πέρα λανθασμένα μηνύματα και εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: