Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 13ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής - Η βαθμολογία

Πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη για το Εδεσσαϊκό με αντίπαλο τη γειτονική Νάουσα, μια νίκη που τον «ψήλωσε» κάπως στην βαθμολογία, ενώ ο Αλμωπός εξέτισε σχεδόν «αναίμακτα» το ρεπό του, παραμένοντας στην 2η θέση ισόβαθμος με τον Ηρακλή που ηττήθηκε στον Λαγκαδά.
Στην Έδεσσα σε παιχνίδι που παρακολουθήσαμε, ο Εδεσσαϊκός σ' ένα γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο, καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, νίκησε απόλυτα δίκαια την πολύ μέτρια Νάουσα. Ο Εδεσσαϊκός εκτός από τα δύο τέρματα του Σκαθαρούδη, αρχικά στο 40' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος(βίντεο) και έπειτα στο 60' μετά από πολύ ωραία ενέργεια και πάσα του Παπαγεωργίου, είχε και δύο δοκάρια ένα σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο οριζόντιο με τον Σκαθαρούδη στο 15ο λεπτό και το δεύτερο κάθετο με τον Ταουσιάνη στο 85'. Οι περισσότερες ευκαιρίες για την ομάδα της Έδεσσας που έβρισκε πιο πολλούς χώρους με τους Καρακούτη, Ταουσιάνη και Σκαθαρούδη, ενώ για την Νάουσα η γενικότερη αγωνιστική της παρουσία και οι ελάχιστες ευκαιρίες της, δεν δικαιολόγησαν την μέχρι σήμερα βαθμολογική συγκομιδή της.
Ο Εδεσσαϊκός που είχε τον πλήρη έλεγχο για 75 λεπτά αγώνα, δεν έπιασε καμιά σπουδαία απόδοση, αλλά εκμεταλεύθηκε άριστα τις αδυναμίες του αντιπάλου κυρίως με πλαγιοκοπήσεις, κι ευτυχώντας να σκοράρει σε κομβικά χρονικά σημεία, πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη. Βασικός ξεκίνησε κι έβγαλε ολόκληρο το παιχνίδι ο Κούμπους με καλή απόδοση, μπήκε στο 85' ως αλλαγή στην θέση του Τσουμάγκα ο Ιωσηφίδης και δεν κρίνεται, ενώ ο Μπουράκης παρέμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Σαμπάνη.
Η Νάουσα έμοιαζε περισσότερο -έχοντας και υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της-, με ένα «υπηρεσιακό» σύνολο ποδοσφαιριστών, που κατέβηκε στην Έδεσσα να βγάλει μια αγωνιστική υποχρέωση, μέχρι να προκύψει η νέα τάξη πραγμάτων... Ακόμα κι όταν προσπάθησε να αντιδράσει μετά και τις αλλαγές από το πάγκο στο τελευταίο τέταρτο, το έκανε νωχελικά και καθόλου πειστικά.
Όλα τα αποτελέσματα στον 2ο όμιλο και η βαθμολογία:

Μια προσφορά του 

 
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ 2-0
ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1-0
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-1
ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-1
ΡΕΠΟ: ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: