Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Θωμάς Γιόφκος: Σκληρή απάντηση στον κ. Λιαργκόβα

Σκληρή απάντηση του πρώην πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ. ν. Πέλλας Θωμά Γιόφκου, προς στον κ. Λιαργκόβα για τα σχόλιά του ότι, «αν δε γίνουν πλειστηριασμοί, θα γίνει κούρεμα καταθέσεων».
Εσύ ως τι μιλάς κύριε; Ως το απόλυτο «τίποτα»; Είχες έναν ρόλο ανθελληνικό ως Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή και μόλις έφυγες συνεχίζεις το ρόλο σου και τρομοκρατείς τον κόσμο ως τι; Πρέπει να περιοριστείς κύριε Λιαργκόβα στο ρόλο σου ως κύριος τίποτα πλέον!!! Γιατί αν γίνει κούρεμα καταθέσεων θα «πεθάνει» όλο το πολιτικό σύστημα θεσμικά μαζί και όλοι όσοι το στηρίζουν!!! 
Ας προχωρήσουν σε κούρεμα καταθέσεων... Με 231 δις ευρώ ενθυλακωμένα μόνον από τις ανακεφαλαιοποιήσεις; Λεφτά που χρεώθηκαν στις πλάτες του ελληνικού λαού!!! Οι τράπεζες συσσώρευσαν όλο το «μετρητό» και έχουν στραγγαλίσει την Ελλάδα και τους πολίτες της!!! Τράπεζες που δεν χρηματοδοτούν και δεν βοηθούν παλιές και νέες επιχειρήσεις, την πραγματική ελληνική οικονομια δεν έχουν ρόλο!!! Δεν εχει καμμία απολύτως σημασία αν πτωχεύσουν οι πρώην και νυν μισελληνικές αλλά και ανθελληνικές τράπεζες ως προς τον τρόπο λειτουργίας τους!!! Ας τις αφήσουμε να πτωχεύσουν!!! Να γίνει μια και ελληνική αμιγώς τράπεζα να επιστρέψουμε σε κάποιο εθνικό νόμισμα με ισοτιμία σε χρυσό και ασήμι και να πορευθούμε ως ανεξάρτητη χώρα πλέον με νέους όρους!!! 
Κύριε «τίποτα», σταματήστε επιτέλους να προσπαθείτε να τρομοκρατήσετε τους ταλαιπωρημένους και κουρασμένους έλληνες απ' αυτή την τεχνητή οικονομική κρίση!!! Αργά ή γρήγορα για όλους εσάς η Νέμεσις θα επέλθει!!! Και να θυμόσαστε κι αυτο: Έαν κάνεις καλό ή κακό, αυτό θα ψάξει να σε βρει νομοτελειακά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: