Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην ΑΕ Αλεξάνδρειας μετά την παραίτηση του προέδρου Τάκη Παπαδόπουλου

Η αιφνίδια παραίτηση του προέδρου της ΑΕ Αλεξάνδρειας κ. Τάκη Παπαδόπουλου, ώθησε το διοικητικό συμβούλιο του Ημαθιώτικου συλλόγου, να οδηγηθεί σε έκτακτη γενική συνέλευση.
«Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ενημερωνει πως τη Πέμπτη 11 Ιουλίου στη δημοτική αίθουσα του δημαρχείου και ώρα 20:00 μμ θα διεξαχθεί η έκτακτη γενική συνέλευση της ομάδας έπειτα από τη παραίτηση του κυρίου Παπαδόπουλου Τάκη
Καλούμε όλα τα μέλη και όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσουν το παρών στη συνέλευση όπου θα κριθεί το μέλλον και η συμμετοχή της ομάδας στη Γ' Εθνικη κατηγορία
Η παρουσία όλων είναι απολύτως απαραιτητη»
 
Η προ ημερών είδηση της παραίτησης του προέδρου Τάκη Παπαδόπουλου και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο απελθών πρόεδρος, όπως παρουσιάστηκε στο ρεπορτάζ του sportsfan.gr:
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Τάκης Παπαδόπουλος!
Με κείμενο-δήλωση που στάλθηκε πριν από λίγα λεπτά στο Sportsfan, ο διοικητικός ηγέτης της A.E Aλεξάνδρειας, Τάκης Παπαδόπουλος παραιτήθηκε από το Δ.Σ ανακοινώνοντας παράλληλα και την αποχώρηση του από τo ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του αναφέρει:
Μετά από πολλές ημέρες και ώρες σκέψεων και προβληματισμών, αποφάσισα να παραιτηθώ από την Α.Ε. Αλεξάνδρειας και ταυτόχρονα να αποχωρήσω οριστικά από το ποδόσφαιρο.
Ιδιαίτερα μετά τη Γενική Συνέλευση στην οποία αναφέρθηκα λεπτομερώς στον τρόπο σκέψης – οργάνωσης – φιλοσοφίας μου σχετικά με το ποδόσφαιρο, και το ξανατονίζω και σήμερα, ότι για να υπάρχει προοπτική για σταθερή πορεία και ανάπτυξη ότι θα πρέπει να συνδράμουν πολλοί και όχι ένας ή λίγοι.
Ταυτόχρονα θα πρέπει να υπάρχει και βοήθεια από τη Δημοτική Αρχή σε ζητήματα καθημερινότητας – οργάνωσης – συντήρησης γηπέδων – γραφείων και οικονομικής ενίσχυσης. Επειδή από όλα τα παραπάνω εισέπραξα άρνηση – αδιαφορία – ζηλοτυπία, δεν έχω το κουράγιο να συνεχίσω (δεν συμπεριλαμβάνω την ηλικία μου και τα προβλήματα υγείας που έχω).
Όλα αυτά είναι οι λόγοι που δυστυχώς το όνειρό μου για κάτι σπουδαίο για το τοπικό ποδόσφαιρο δεν θα το δω να γίνεται πράξη.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους και να ευχηθώ στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας καλή συνέχεια.
Σας ευχαριστώ Δημήτρης Παπαδόπουλος
ΥΓ: Η οικογένειά μου θα βρίσκεται πάντα κοντά στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας και θα στηρίξει έμπρακτα το επόμενο διοικητικό σχήμα που θα υπάρξει στην ομάδα.

Πηγή: sportsfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: