Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Πήραν πίσω άρον – άρον τον κανονισμό λειτουργίας αθλητικών χώρων!

Πατατράκ για την Δημοτική Αρχή Ραφήνας-Πικερμίου η οποία πήρε πίσω άρον – άρον τον κανονισμό λειτουργίας αθλητικών χώρων ο οποίος, όπως πρώτα σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το iRafina.gr, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, το θέμα αποσύρθηκε σήμερα από την συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, ενώ για τον κανονισμό λειτουργίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντέδρασαν εκτός από την αντιπολίτευση μέχρι και αντιδήμαρχοι
Σε ανάρτηση του για το θέμα αυτό ο πρώην αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης αναφέρει:
ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ!!! ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ… ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ
Τι μαθαίνω? Η Δημοτική Αρχή τελικά σήμερα ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ καν για συζήτηση και ψήφιση στην προγραμματισμένη γιαυτο το θέμα συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής, το γονατογράφημα που τιτλοφορούσε ως “Κανονισμό Λειτουργίας Δημοτικών Χώρων και Εγκαταστάσεων Αθλητισμού και Πολιτισμού”?
Τώρα λέει, μετά την κατακραυγή για τα οσα ανεκδιήγητα συμπεριελάμβανε και την συρραφή κανονισμών αλλων δήμων, ζητάει προτάσεις.
Να δω ποιος από το στενο “παρεάκι” της Δημάρχου που νομίζει ότι κανει κουμάντο στο Δήμο, χωρίς να ρωτάει κανέναν, θα πάρει επάνω του, “γενικώς” μιλάω, το μουτζούρη της ανοησίας…

Πηγή: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: