Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ασφαλτόστρωση οδών και τμημάτων στην Δ.Ε. Κρύας Βρύσης Στην Πέλλα πότε;

Τελικά αυτός ο δήμος ξέρει και βάζει προτεραιότητες! Κανείς δεν αντιλέγει ότι η Κρύα Βρύση είχε ανάγκη από ασφαλτοστρώσεις αποκατάστασης των φθαρμένων δρόμων της. Κανείς επίσης δεν αντιλέγει ότι παρόμοια ανάγκη για ασφαλτοστρώσεις και βελτίωση της καθημερινότητας υπάρχει και σ' άλλες Δ.Ε. και Δ.Κ. του δήμου Πέλλας  Άλλωστε όλοι φορολογούμενοι πολίτες αυτού του δήμου είμαστε.... Όμως η Πέλλα που τώρα το καλοκαίρι βρίσκεται στην τουριστική αιχμή της με χιλάδες ξένους και έλληνες επισκέπτες και αποτελεί τουριστικό κέντρο και κορωνίδα του δήμου μας, θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα. Σχεδόν όλοι οι κεντρικοί δρόμοι της Πέλλας είναι σε άθλια κατάσταση, με λακούβες, κακοτεχνίες, μπαλώματα και «σαμαράκια». Είχαν προηγηθεί πριν 3 χρόνια περίπου τα έργα της υδροδότησης-υδρομέτρησης που επιδείνωσαν κι άλλο την κατάσταση...  Εκκρεμεί και η ανάπλαση της οδού Λεφάκη που οδηγεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο, έργο που έχει εγκριθεί και προϋπολογισθεί, ενταγμένο στο πρόγραμμα Leader της Αναπτυξιακής Πέλλας... 
Σημαντική και η έλλειψη καθοδηγητικών πινακίδων και με ευθύνη της ΓΓΠ, που θα διευκολύνουν την πρόσβαση και προσέλευση των επισκεπτών προς τα αξιοθέατα του οικισμού μας(μακροχρόνιο παράπονο όλων των επισκεπτών απ' όπου κι αν προέρχονται!). Επίσης δεν υπάρχουν πεζοδρόμια στους βασικούς δρόμους από και προς το Μουσείο, όπως και σ' αυτούς από και προς τον Αρχαιολογικό χώρο, με αποτέλεσμα οι τουρίστες και επισκέπτες(δεν θα αναφέρω τους Πελλιώτες) να κινούνται ανασφαλείς στην μέση του δρόμου.
Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 18  Ιουνίου 2013 η  αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος  στην πόλη της Κρύας Βρύσης , που συνεχίστηκε για δεύτερη χρονιά. Οι  ασφαλτοστρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την έκταση της πόλης, σε δρόμους που είχαν να συντηρηθούν για πάρα πολλά χρόνια.
Ειδικότερα τις τελευταίες δύο εβδομάδες ασφαλτοστρώθηκαν  οδοί και τμήματα οδών που αποτελούσαν  μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα για την καθημερινότητα των δημοτών.
Συγκεκριμένα, έχουν ασφαλτοστρωθεί οι οδοί Κωνσταντινουπόλεως, Βασ. Γεωργίου, Μ. Αλεξάνδρου, Βασ. Γεωργίου με Παπαναστασίου, Σαγγαρίου, Σαρανταπόρου, Μιαούλη με Βενιζέλου, Καπ. Άγρα, Βορείου Ηπείρου, Β. Ηπείρου με Μ. Αλεξάνδρου, Μαρτίου με Ι. Μεταξά, Θερμοπυλών με Αθηνάς, Ξενοφώντος, Θερμοπυλών με Ανθέων, Β. Ηπείρου με Ανθέων, Σωκράτους, Ανθέων με Σωκράτους, Αθηνάς  με Μιαούλη, Φιλίππου, Π. Μελά, Τέρμα Βενιζέλου, Παπατζανέτα με Αισχύλου, Δωδεκανήσου, Δωδεκανήσου με Θεμιστοκλέους, 25ης Μαρτίου, Αισχύλου με Σωκράτους, Αισχύλου με Π. Μελά, Δωδεκανήσου με Π. Μελά, Δωδεκανήσου με Θεμιστοκλέους ενώ αναμένονται παρεμβάσεις και στους υπόλοιπους δρόμους της πόλης.
Η ολοκλήρωση  του έργου της εσωτερικής οδοποιίας θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κρύας Βρύσης και θα αναβαθμίσει αισθητικά την εικόνα της πόλης, σχολίασε σχετικά με το θέμα ο Δήμαρχος Πέλλας  Γρηγόρης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: