Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ»


"ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ -
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ -
ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΟΥ!"
Συνάντηση - συζήτηση
για την Τοπική Ανάπτυξη
ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ
Το Σωματείο «Ενωμένη Ρωμηοσύνη», πιστεύοντας απόλυτα ότι η ανάπτυξη ενός τόπου δεν είναι απλά μεγαλύτερα νούμερα σε ευρώ, αλλά δημιουργία και αποτελεσματική λειτουργία εσωτερικών δομών στην τοπική κοινωνία και καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του τόπου, με τη συνδρομή του Δήμου Εδεσσας, προσδιόρισε συνάντηση - συζήτηση με θέμα «Αγαπώ τον Τόπο μου - Αγωνίζομαι γι' αυτόν - Επιστρέφω στις Ρίζες μου!».
Στην εκδήλωση αυτή, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, παλαιός πρόεδρος της Κοινότητας Ανάβρας Μαγνησίας (Δήμος Αλμυρού), που το 1990 βρισκόταν σε μια κατάσταση λίγο πριν την ερήμωση.
Η Ανάβρα, όπου εδώ και χρόνια, ζει το θαύμα της ανάπτυξης, συνεχίζει ακόμη και εν μέσω κρίσης να απασχολεί και να προωθείται ως πρότυπο λειτουργίας, αφού είναι η μόνη περιοχή της Ελλάδας που σημειώνει αρνητικά ρεκόρ σε ανεργία και κρίση.
Κρατικά κανάλια κάθε ευρωπαϊκής χώρας, αλλά και επισκέπτες τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Ελλάδα, έχουν επισκεφθεί το χωριό, για να καταγράψουν και να «κλέψουν» το μυστικό της Ανάβρας ή έστω για να δουν ζωντανά αυτά που ακούν και διαβάζουν.
Η συζήτηση θα διεξαχθεί στην Εδεσσα, αύριο, Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Εδεσσας (έναντι «Ψηλού Βράχου»).
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Επικοινωνία:
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 225, ΜΕΝΕΜΕΝΗ
ΤΚ 54628
ΤΗΛ: 2310 552207
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 34 ΚΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΓΩΝΙΑ, 2ος ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟΑ ΠΑΛΛΑΔΟΣ
Τηλ: 210 5227967
ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 39, ΣΤΟΑ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ 10679, 5ος ΟΡΟΦΟΣ, ΤΗΛ. 210 6930355
www.enromiosini.gr
contact@enromiosini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: