Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ UBER ALLES ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΡΙΟ CATASTROIKA!

  • ΚΑΤΑΓΕΛΑΣΤΟΣ "ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΑΪΜΟΥ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ!
  • ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΟΛΚΗΣ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΚΟΥΒΕΛΗ!
Σε μια σύσκεψη φαρσοκωμωδία, που μόνο ειρωνικά σχόλια προκάλεσε στην κοινή γνώμη, ο Α. Σαμαράς και δύο ατακτούντα «συνεταιράκια» του, προσπάθησαν να βρουν κάποια «συμβιβαστική» φόρμουλα, προκειμένου να περισώσουν από την πτώση την έτσι κι αλλιώς καταρρέουσα κυβέρνησή τους.
Οι τρεις κυβερνητικοί συνεταίροι, αν και δεν κατέληξαν σε οριστική συμφωνία, άφησαν ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο και θα ξανασυναντηθούν την Τετάρτη (19/6) για νέες περιπετειώδεις διαπραγματεύσεις, οι οποίες περισσότερο προσομοιάζουν με τη διεκδίκηση ρόλων και εικόνας, παρά με αντιπαραθέσεις για την ίδια την ουσία της εφαρμοζόμενης πολιτικής, επί της οποίας συμφωνούν.
Στο μεταξύ, έχουν αρχίσει σφοδρές διενέξεις ανάμεσα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ σχετικά με την ερμηνεία του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Κωνσταντίνου Μενουδάκου, το «γρίφο» της οποίας «επιλύουν» με εντελώς διαφορετικό τρόπο οι τρεις του κυβερνητικού συνεταιρισμού.
Η αναζήτηση «πάση θυσία», έστω και προσωρινού συμβιβασμού για τη διάσωση της κυβέρνησης Α. Σαμαρά έρχεται ως αποτέλεσμα σφοδρότατων πιέσεων από τους κυρίαρχους κύκλους της ΕΕ, ειδικότερα της Α. Μέρκελ και από την οικονομική και τηλεοπτικοεκδοτική ολιγαρχία της χώρας, επιβεβαιώνοντας ότι και οι τρείς αρχηγοί του κυβερνητικού συνεταιρισμού, δεν κάνουν τίποτε άλλο, παρά να ακολουθούν κατά γράμμα τα προδιαγεγραμμένα από το ξένο και εγχώριο κατεστημένο, σχέδια.

Πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: