Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου 12 & 13-12-2015

Η σύνθεση της διαιτητικής τριπλέτας μοιάζει με σύνθεση τριπλέτας «ειδικής αποστολής» εκ πρώτης όψεως, όμως ας μην είμαστε μεμψίμοιροι δείχνοντας εμπιστοσύνη πρώτα και κύρια στην δική μας ομάδα και στις δυνατότητές της. 
Προσωπικά συμπαθώ τον κ. Σιδηρόπουλο που ορίσθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση με τον Αλμωπό την Κυριακή στην Πέλλα. Με κακές και καλές διαιτησίες όταν ορίζεται σε παιχνίδια της ομάδας μας, του έχω συμπαθεια και εμπιστοσύνη, γιατί όταν θέλει μπορεί να είναι πολύ καλός διαιτητής. Όμως το «στολίδι» ως πρώτο βοηθό, τι το ήθελε η επιτροπή διαιτησίας; Κανείς δεν τους έχει πει για την ολέθρια σχέση του με την Πέλλα διαχρονικά; Η διοίκηση αν δεν κάνω λάθος δικαιούταν να ζητήσει μία εξαίρεση από την αρχή της χρονιάς και πιστεύω ότι ανεπιφύλακτα το «στολίδι» ήταν μακράν η πρώτη επιλογή. Δεν το έπραξε και ήδη μία φορά φέτος γίνανε τα νεύρα μας τσατάλια στα Γιαννιτσά με την Αναγέννηση, με τα όσα προκλητικά και αλλοπρόσαλλα υποδείκνυε ως πρώτος βοηθός και τότε. Μάλλον δοκιμάζουν τις αντοχές μας... Μπορεί να μην διακυβεύονται αγωνιστικά πολλά αυτή τη χρονιά για την Πέλλα, όμως καλά είναι να έχουμε την ηρεμία μας και να περνάμε ένα ευχάριστο δίωρο στο γήπεδο, με όσα αντιμετωπίζουμε ως πολίτες καθημερινά στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. 
Πάμε όμως παρακάτω για να μην συγχιστούμε προκαταβολικά, με τον κ. Γιάγκο να διαιτητεύει το Σάββατο στο Λουτράκι και την Κυριακή στο Δαμιανό. Όλοι οι ορισμοί: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: